Första advent

Tänk så fort tiden går egentligen.
Igår var det första advent och imorgon är det december redan. Tyckte det här året nyss började.
Men det är väl som dom säger, att "tiden går fort när man har roligt" - och det här året har varit det bästa i mitt liv.. :)

Blev en ganska lugn första advent här hemma.
Den där städningen som jag hade tänkt att vi skulle utföra lyste med sin frånvaro och likaså adventspyntandet.
Istället så tog vi en tur ner på stan för att köpa lampor till badrummet (har haft en trasig lampa där i flera månader och i lördags gick även den andra sönder - så nu var det dags) samt möta upp Anna och Danne för att kika på första-advents-fyverkerierna nedanför slottet.

  

Trots det risiga vädret så var det ganska fint, man såg ju inte så jättemycket men det blev en ganska cool effekt när hela himlen färgades röd, grön och gul..
Vi stod rätt långt bak (vi var ju inte direkt ensamma där) så vi missade mycket av de mindre fyverkerierna men det var nog samtidigt rätt bra, för då blev det inte riktigt LIKA högt ljud för Neija som låg i vagnen (och sov sig igenom hela fyverkeriet)

När det var slut och folkmassorna skingrat sig lite så vi kunde ta oss ner från slottsbacken, så gick vi ner mot stan igen för att ta bussen till Gränby Centrum för lite mera shopping. Vi sa hejdå till Anna och Danne och klämde sen in oss i bussen tillsammans med ca sjutusen andra personer (liten överdrift kanske, men shit va med folk!)

Väl på Gränby så inhandlade vi en ny åkpåse till Neija, i en lite mindre storlek än dom vi redan har. Hon är ju så himla liten och drunknar i alla de stora åkpåsarna vi använt hittils. Den här hade dessutom hål för bältet i bilbarnsstolen - så den funkar både i den och i vagnen. Jäkligt skönt.. (sen var den ju väldigt fin också - och hon var så söt i den!) bildbevis kommer sen.

Jag köpte också lite nya kläder, till mig. Några basic-toppar på H&M (dom går åt kan jag säga - bebiskräk luktar ju inte så gott, även om det oftast inte blir några fläckar), och sen gjorde jag slut på mitt presentkort från Gina Tricot.

Lagom som vi skulle till att bege oss hem igen så vaknade Neija och blev hungrig. Så vi satte oss ner på en bänk och Fredrik gav henne mat, medan jag packade ner alla påsar i vagnen. (Ytterligare ett plus med att ge ersättning - man slipper plocka fram tuttarna inne på köpcentrum, eller panikrusa hem för att amma).
När hon ätit klart tog vi en promenad hem.

Inte så farligt långt att gå faktiskt, ganska skön promenad om jag ska vara ärlig.
Den kan jag nog ta själv nån dag - om jag inte orkar ner på stan, är ju rätt skönt att ha alla affärer på samma plan, inga rulltrappor eller höga trösklar. I like!Stolt pappa på kvällspromenad med våran ursnygga och kanonsmidiga vagn!


När vi kom hem så tog vi en dusch medan Neija sov och sen åt vi middag alla tre framför Mitt stora feta grekiska bröllop. Sen somnade Fredrik och vi gick och la oss.
Bytte blöja och nattade Neija i sin säng. Men det gick inge vidare. Hon knorrade och grät, spottade ut nappen var tredje sekund och gnällde i ett..

Tillslut gav jag upp och tänkte att hon kanske var hungrig igen (skumt tyckte jag eftersom hon nyss åt) men i samma sekund som jag tog upp henne så rymde det ut två jätterapar och sen blev hon nöjd.. men hon ville fortfarande inte sova i sin säng utan i mammas famn. Så vi somnade i soffan båda två tillslut istället. Ganska mysigt faktiskt - hade ju knappt myst med henne under hela dagen så.. vi tog igen det myset inatt.

Nu har jag precis gett henne första målet för dagen och nu sover hon sött i sin vagga. Fredrik har precis gått till jobbet och jag ska lägga mig ner på soffan en stund till och sova tills hon vaknar igen.
Sen ska vi göra oss klara för att ta oss ner på stan idag igen. Ska fika med Sophié efter lunch.

note to self: måste leta upp min mammakjol.note to self 2: måste sluta skriva så långa inlägg.. ni får ju hela noveller att läsa varje gång. I'm sorry!

Klantigt av mig

Nu har dom satt igång musiken.. på högsta volym.. klockan 00.45?!?!
man undrar ju om dom läste mitt förra inlägg.. isåfall får jag väl skylla mig själv.
dumma, dumma alexandra som tipsade dom om missen..

Tre år av kärlek

För tre år sedan träffades vi och den 29/11 så blev vi ett par.
Under dessa tre år har vi hunnit med massor - även att göra slut..
Och vi ser ju hur bra det gick.. haha.

I tre år har jag älskat dig, min raring.
Jag har aldrig varit så lycklig som under dessa tre åren tillsammans med dig.

Den 1/8 2008 blev vi sambos,
den 31/12 förlovade vi oss,
den 24/2 2009 fick vi ett plus på stickan och
den 18/10 kom våran underbara lilla Neija till världen.     

Du är världens bästa pappa, världens bästa pojkvän och jag älskar dig över allt annat!!