Gästblogg - sophiehs.blogg.se

Och ni kanske vill ha ett ansikte på hon som gästbloggar??

Där är jag :) och här är min blogg!

 

 

Menja, hur vi känner varandra..

 

Det började med att vi har gemensamma vänner. Träffades lite då och då på olika event. Ska jag vara ärlig så tyckte jag inte om Alexandra så mycket. Hon pratar väldigt mycket, haha.. Så jag försökte hålla mig lite borta.. Sad but true!

Jag är en hemsk människa, har sådana fördomar mot folk! De är sant, mot alla!

Första gången vi möttes "på riktigt" var iaf på en nattklubb här i Uppsala. Jag var nygravid och Alex var också gravid (Neija är 3mån äldre än Nowalie), vi sa inte så mycket till varandra. Typ hej..

 

Sen vart Alex världens stalker! Och då överdriver jag inte. Hon skrev till mig VARJE dag på msn "Ska vi ta en fika?", "om du vill så kan vi ju ses, ta en fika, prata lite osv"

Jag hade alltid undanflikter! Alltid! Dryga människa, ge upp tänkte jag. Jag. vill. inte.

Men inte gav hon upp inte. Nejnej.. Tillslut så tänkte jag om lite och tänkte att hon kanske kan va kul ändå, så jag gav upp och frågade om vi skulle ses över en fika. Och jag tror Alex vart HELT förvånad.

Vi sågs över en fika.

Det visade sig att vi hade mer gemensamt än vad jag har med många andra av mina vänner.

Sen dess sågs vi mer och mer. Vi vart kärare och kärare. Haha nej jag skojar.. Men vi sågs mer och mer iaf :)

 

Ehm.. Ja, på den vägen är det. Nu är våra karlar jäkligt bra vänner också (tack vare oss!) så vi ses mer eller mindre varje helg, ibland i veckorna.

Så..

Alexandra är min nya BFF. Jag älskar henne. Hon är så jävla härlig, pratar HUR mycket som helst, non stop alltså, störtskön. Det är henne jag pratar med när jag mår dåligt eller när jag måste prata/skriva av mig. Det är henne jag berättar för om det hänt något kul. Det är henne jag tänker på först om jag vill träffa någon vän. Det är henne jag pratar om med mamma (berättar alltid för mamma om mina vänner, hhi) Aa, hon är min bästa vän.

Kommentera inlägget här :