Kattbus

Neija verkar ha lite beslutsångest när det gäller hennes vakna-tid. Igår vaknade hon strax före 8 och idag var klockan nästan 9.30 när hon slog upp sina blå. Skönt tycker jag, ju senare - desto bättre. Så länge vi inte har planer och tider att passa tidigt på morgnarna finns det ju ingen anledning att kliva upp okristligt tidigt. När det börjar bli dags för dagis osv får vi börja vänja henne i tid innan - och även lägga henne tidigare på kvällarna.

För det är nog där det ligger. I när hon somnar. I söndags somnade hon strax innan 20 och igår kväll la vi henne strax innan 21.

Dagen har iallafall börjat som vanligt. Neija har ätit upp sin gröt och busat en stund på golvet.
Katterna har tydligen också roat sig inatt så jag har mängder av kläder och prylar att städa undan nu när Neija somnat för sin frukostnap.

Våran kattflicka, Lexzi, bär nämligen grejer - en strumpa, en tröja, ja vad som helst egentligen. Så bär hon runt det i lägenheten och ibland kan man hitta en hel outfit under köksbordet. Galet. Hon tror väl att hon har ungar någonstans..

Kommentarer :

#1: Sara

Haha. Min katt är likadan, fast han är kille... Men han är gatubarn, så han kanske har tjuveriet i blodet ;) Han brukar gå runt med en hel toalettrulle i munnen och massakrera den... Och så snor han altid mina nagellack, heeela tiden... :)

skriven
#2: Ida

Jag tycker fortfarande det känns LITE schizo att du har en katt som heter Lex(z)i... ^^

skriven

Kommentera inlägget här :