Time is ticking

Förra veckan så var det exakt två månader kvar till bröllopet och tiden rinner verkligen iväg nu. Jag satt igår och prickade av på listan (om vad som ska göras) och insåg att vi faktiskt ligger i fas. Här har man gått och varit nervös för att vi har missat något sperduperviktigt och så har vi stenkoll på allt. Det kändes bra!

Skrev ut blanketter och sånt som vi ska skicka in de närmaste dagarna. Hindersprövning och efternamnsändring bland annat.

Dukningen börjar ta form i mitt huvud och Fredrik är, so far, med på noterna. Vi avvaktar fortfarande mängder av svar från våra gäster men jag antar att de dyker upp framöver. Vi ska boka träff med prästen snart så vi kan gå igenom cermonin och vi ska åka till Enköping och betala det sista på klänningen/klänningarna. Prova en sista gång och makera vad som ska ändras, och kolla priser för det. Vi ska kila ner till Guldfynd och köpa ring (som jag tror jag har hittat) och vi ska hitta en butik som hyr ut kostymer som Fredrik kan prova. Vi ska dessutom träffa cateringfirman och bestluta oss för vilken mat som skall serveras och viner och champagne ska provas och beställas/köpas. Blommor, buketter osv ska bestämmas och beställas/köpas. Jag ska inhandla/låna/hitta ett par skor som jag kan ha under festen och jag har precis klickat hem löshår till håruppsättningen. Frisör och make-up-hjälp är ordnat.

Nu kan vi snart börja räkna ner dagarna.. I can't wait!

Bättre

Neijas feber gick över igår, det räckte med en alvedon under dagen. Efter lunch sov hon i tre timmar och sedan var hon pigg och glad igen, utan feber. Middagen (som blev en burk puré och en flaska Drikki) gick i utan problem och nästan all välling slank ner också vid vällingdags.

Natten har varit ganska bökig. Hon var vaknat flera gånger och pipit, liksom gnällt, gråtit och bökat omkring i sängen. Jag var in till henne tre gånger under nattens gång och bara en gång var det för att nappar och snutt hamnat på golvet. De andra två gångerna masserade jag magen lite och bara tröstade henne till sömns igen.

Idag är hon nästan som vanligt. Tog tempen vid morgonens blöjbyte och den visade 37,6. Ingen feber idag alltså och hon verkar lite piggare. Åt nästan upp all gröt imorse och nu går hon omkring och busar med Eddizon.
Hon verkar lite seg dock, så det blir nog till att byta blöjan snart igen och sedan bädda ner henne i sängen för en liten frukostnap. Sömn verkar ju funka på henne, precis som på mig.


Jag själv vaknade med tjock hals, täppt näsa och svidande svalg. Tog tempen på mig själv också imorse (med vår egen MUNtemometer), men jag hade iallafall ingen feber. 36.6 visade min temp - normaltemp för mig.

Feber

Neija har feber. Jag känner mig risig och Fredrik kör snö dygnet runt.
Nyår känns långt bort fastän det bara är några dagar kvar.. planerna är ännu inte spikade och ifall det är förkylningar på gång så kanske det inte blir något firande alls, mer än fyrverkerierna från balkongen.

När Neija vaknade, efter frukostnapen imorse så kändes hon lite extra varm, men jag trodde först bara att hon var nyvaken-varm. Men när hon vägrade äta mer än fyra-fem skedar mat vid lunchen så började jag misstänka sjukdom igen.. alltid när hon ratar mat så är det nåt som är knas.

Och mycket riktigt. 38,6. Ingen jättehög feber, men ändock feber. Stackars snuttan. Jag som hade tänkt gå ut och åka pulka med henne idag.. nu får vi hålla oss hemma och kurera oss. Båda två.

För övrigt så är alvedonsupparna för barn som passerat 10 kg gigantiska!!!

Nu har jag lagt stumpan i sängen och det lät som att hon somnade direkt. Försökte få henne att sova i min famn, men det blev nog för varmt - för efter några minuter så började hon böka runt igen..

Hatar när hon är sjuk..