Vinet flödar som vanligt på tjejträffarna!

spm_a0097 (MMS)

Vinet flödar som vanligt på tjejträffarna!

Nattuggla

Borde sova för länge sen, precis som resten av familjen, men jag fastnade framför en film på tv. Rivierans guldgossar, riktigt rolig faktiskt. Eller ja.. rolig och rolig, men den är rätt humoristisk.
Jag gillar den. Gamla filmer är riktigt kul att titta på ibland.

Har laddat hem lite blanketter som ska användas inom kort och kikat på en massa roliga sidor på nätet.
Drömmer mig bort lite grann..

Har även målat både tå- och fingernaglar - i olika färger! Haha.
Köpte två nya nagellack idag när vi var ute på shoppingrunda och var tvungen att prova bägge två.
Blir till att måla om fingrarna innan vi åker till Öland, när man kommer springa barfota (på stranden t.ex.) så måste man ju matcha.. går ju inte att ha olika färger då. Hehe.

Imorgon ska vi packa innan jag far iväg till Enköping för att spendera kvällen tillsammans med mina bästa tjejer. Middag, vin och en massa snack. Blir troligen en tidig kväll dock, eftersom vi planerar att åka hyffsat tidigt på söndag morgon - för att hinna ner till Öland i tid. Blir ju troligtvis ett gäng stopp på vägen med två småttingar i bilarna.

Längtar som tusan, ska bli riktigt skoj att komma iväg. Och vi kommer ha kalaskul där nere!

Nej.. nu är filmen snart slut och jag ska krypa ner bredvid mannen min så jag får några timmars sömn innan Neija vaknar och det är dags att kliva upp igen.

Gårdagen

Igår åkte vi ut till Sophie och Stoffe för lite torsdagsmys. Tacos och Ölandsplanering stod på schemat.
Men som vanligt gjorde vi, och pratade om en massa annat istället för det vi skulle diskutera.
Vi åt mat och tog en promenad ner till deras "privata" brygga och njöt av solen. (Bilder finns på Sophies blogg)

När vi kom hem drack grabbarna kaffe och tjejerna lekte lite på golvet.
Neija snodde åt sig alla Nowalies leksaker och var ute efter Stoffes klocka. "Elak" som han är så retades han lite med henne och drog klockan runt, runt omkring sig så hon kröp efter. Tre varv kröp hon runt honom på jakt efter klockan.. haha. Såg rätt kul ut. Kan lägga upp filmen senare.

Sen åkte grabbarna iväg en stund senare på kvällen och vi tjejer stannade hemma, nattade småtjejerna och sen kollade vi på film, The Unborn.. rätt creepy men inte så skrämmande. Jag hoppade nog till några gånger, men den var som sagt mest creepy.. Sophie satt och blundade mest hela tiden.. haha.
"Jag inspekterar ditt ansikte i profil en stund".. haha.

När grabbarna kom hem igen, sent så hade Neija vaknat och vi var redo att åka hem.
DÅ börjar vi prata om det vi åkt dit för.. haha. Sällan!
Nåväl, vi lånade lite vällingpulver av Nowis och så fick Neija äta sin välling där ute, medan vi diskuterade det vi skulle och sen åkte vi hem.

När vi kom hem så la vi lillstrumpan i sängen och tre minuter senare, utan gnäll, somnade hon och sov till tio imorse.

Nu har Neija sovit färdigt efter frukosten. Idag fick hon sova i soffan (bredvid oss) och nu ska vi göra oss klara för en "shoppingrunda". Nya flaskor till Neija, ett UV-tält och sovsäckar till oss ska inhandlas. Och diverse annat nödvändigt. Sen blir det till att tvätta lite igen så vi kan packa inför resan. Kvällen blir nog sen (för oss vuxna iallafall) och förhoppningsvis kantad av diverse fredagsmys också, och inte bara nödvändigheter.

Ha en bra dag!