Gårdagen

Igår åkte vi ut till Sophie och Stoffe för lite torsdagsmys. Tacos och Ölandsplanering stod på schemat.
Men som vanligt gjorde vi, och pratade om en massa annat istället för det vi skulle diskutera.
Vi åt mat och tog en promenad ner till deras "privata" brygga och njöt av solen. (Bilder finns på Sophies blogg)

När vi kom hem drack grabbarna kaffe och tjejerna lekte lite på golvet.
Neija snodde åt sig alla Nowalies leksaker och var ute efter Stoffes klocka. "Elak" som han är så retades han lite med henne och drog klockan runt, runt omkring sig så hon kröp efter. Tre varv kröp hon runt honom på jakt efter klockan.. haha. Såg rätt kul ut. Kan lägga upp filmen senare.

Sen åkte grabbarna iväg en stund senare på kvällen och vi tjejer stannade hemma, nattade småtjejerna och sen kollade vi på film, The Unborn.. rätt creepy men inte så skrämmande. Jag hoppade nog till några gånger, men den var som sagt mest creepy.. Sophie satt och blundade mest hela tiden.. haha.
"Jag inspekterar ditt ansikte i profil en stund".. haha.

När grabbarna kom hem igen, sent så hade Neija vaknat och vi var redo att åka hem.
DÅ börjar vi prata om det vi åkt dit för.. haha. Sällan!
Nåväl, vi lånade lite vällingpulver av Nowis och så fick Neija äta sin välling där ute, medan vi diskuterade det vi skulle och sen åkte vi hem.

När vi kom hem så la vi lillstrumpan i sängen och tre minuter senare, utan gnäll, somnade hon och sov till tio imorse.

Nu har Neija sovit färdigt efter frukosten. Idag fick hon sova i soffan (bredvid oss) och nu ska vi göra oss klara för en "shoppingrunda". Nya flaskor till Neija, ett UV-tält och sovsäckar till oss ska inhandlas. Och diverse annat nödvändigt. Sen blir det till att tvätta lite igen så vi kan packa inför resan. Kvällen blir nog sen (för oss vuxna iallafall) och förhoppningsvis kantad av diverse fredagsmys också, och inte bara nödvändigheter.

Ha en bra dag!

Kommentera inlägget här :