Copycat?

Jag är inte den som gillar drama, men när någon kallar mig för copycat så blir jag förbannad!!

Hur kan man kopiera något när man skriver om sitt liv?!

Anonyma jävlar.
Våga stå för det ni skriver istället!

Kommentarer :

#1: Zoofie

Jag har varit med om samma sak! x'D

skriven
#2: Anonym

ja isf kan man ju säga att sophie härmar DIG..för du skaffade ju Neija först, och började skriva om barn först i den blogg...så då härmar ju hon dig mer isf! Om hon vill vara så unik får hon nog hitta ngt bra annorlunda att skriva om.. ja menar, barn, familj, häst, fester...de skriver de flesta bloggare om.

Tråkigt bara att du ska bli påhoppad bara för att hon verkar ha ett bekräftelsebehov och inte gillar delad uppmärksamhet..

skriven
#3: Lollo

Trist med sånt där... ;/

skriven
#4: Alexandra

Svar till anonym: Nu är det fortfarande så att jag inte har hört Sophie säga att det är mig hon menar, och innan hon säger det till mig så är min irritation BARA riktad till ER - anonyma personer som antar, påpekar och säger en massa onödiga saker utan att våga stå för det. Det är fortfarande inte Sophie som har kallat mig copycat utan någon anonym jäkel (som, vad jag vet, lika gärna skulle kunna vara du)..

skriven
#5: Elin

Som jag skrev i min blogg för ett tag sedan..."Haha jag har surfat runt på lite olika bloggar som jag inte läst förut, tagit en promenad på google sådär. Måste säga att jag en del människor fascinerar mig! De tror att de är bloggvärldens pionjärer som kommer på allt själv, från att göra listor till att formulera meningar. Sist jag kollade så har ingen patent på svenska språket, eller vissa typer av samtalsämnen. Givetvis ska man inte kopiera andras idéer, och om man nu tycker att något är helt klockrent så är det ju bara fråga om man får använda sig av det samt länka till ursprunget. Det ballaste är ju att sätta sin egen prägel på inläggen, men varför inte sprida något som sitter som sugklocka i pannan? Ju fler som kan få sig ett gott skratt, eller en funderare desto bättre! Det är till att erkänna att man inte kan komma på allt själv och lyfta på hatten. Men att påstå att man är först med något som någon annan likväl kan ha kommit på är ju bara...märkligt... I hate to break it to you, men världen kretsar inte kring enskilda individer -speciellt inte kring de som tycks tro det om sig själva."Kör ditt race Sanna! :) De som inte vill läsa, kan hitta någon annanstans att tillbringa tid! Vi andra gillar bloggen :)

skriven
#6: Sara

Sjukt bra skrivet av Elin, tycker jag... Och alla anonyma: Om ni nu så absolut måste säga er mening här i kommentarsfältet - borde ni inte då ha ryggrad nog att faktiskt stå för det ni tycker och tänker också?! Det är OKEJ att ha åsikter, ni vet det va? Men det är inte så lätt att ta de åsikterna på allvar när ni är för fega för att ens skriva ett namn eller en mail till era kommentarer. ALLA har mail nuförtiden så... hur svårt kan det vara?!

skriven
#7: sophie

Haha, säg aldrig att jag härmar någon i min vänskapskrets.

skriven
#8: Mariel

haha de va det löjligaste jag hört idag :P att dom ens orkar... :P det är bara loosers som kopierar andras saker för att de inte kan komma på nått själv.. Är alexandra en loser? Nopehttp://mixifamily.com mammablogg

skriven
#9: Sofia

Folk som påstår såna saker är bara bra patetiska.. Ta inte åt dig!! Ja vet att de är svårt, men försök för ditt eget välbefinnandes skull.. :)

skriven
#10: Ida

Förut hittade jag ofta både mina bilder på andras bloggar/Lunar m.m. och även hela blogginlägg från Lunar, kopierade rakt av, mina ord och mina känslor, hos någon annan. Sånt är riktigt läskigt. Vad är det för folk som gör sånt, och varför?skriven

Kommentera inlägget här :