Magsjuk?

Har ju haft en misstanke om att den hemska bakfyllan i lördags berodde på något mer än bara mängden alkohol i fredags, och jag blir mer och mer säker att det kan vara en magsjuka som ligger och gror.
Magen är fortfarande risig och jag vaknade både igår och idag med illamående.

Jag har inte spytt mer sedan i lördags men magen är inte okej..

Med tanke på hur Neija mådde förra veckan, så är det väl inte omöjligt att hon kan ha smittat mig isåfall.

Freaky

Hade världens sötaste tröttis här hemma ikväll. Hon somnade runt 19-tiden och vaknade till igen strax efter 21. Hon pratade lite, och när vi kikade på monitorn så ser vi hur hon kryper runt i sängen och busar med täcket och kudden.. Vi lät henne hållas i hopp om att hon skulle somna om.

Efter ca 20 minuter har hon fortfarande inte somnat, men heller inte blivit ledsen, så vi kikade på monitorn igen och då sitter hon upp i sängen, med kudden framför sig och håller på somnar, sittande. Hon såg helt freaky uy med lysande, blinkande ögon och helt blickstilla. Jag lät monitorn stå på och tittade till och från. Efter ca en kvart i samma ställning la hon sig tillslut ner och somnade. Sötunge!

Önskar att man kunde ta bra bilder på monitorn så ni hade kunnat se..

Världens finaste tröttmössa!

♥ 4 ♥Jag har älskat dig i fyra år och kommer älska dig för resten av mitt liv."you are the love of my life, now (soon) we're man and wife"