8 år av vänskap

Ikväll, för 8 år sedan, träffade jag en fantastisk människa på en fest. Det var halloween och maskeradtävling på krogen vi skulle gå till (som kvällen till ära INTE serverade alkohol pga gästernas ringa ålder). Den här tjejen var utklädd till catwoman i lack från topp till tå. Hot hot hot!

Vi började prata och höll ihop kvällen igenom, mest för att vi var de enda brunetterna på festen. Men någongång under kvällen så insåg vi att det nog fanns mer än bara brunettgemenskapen. Vi drack (på förfesten), dansade, flashade tuttarna för snygga grabbar på stan (oops.. hahaha) och hittade varsin soulmate.

8 år, x antal grymma fester, några bråk, tre graviditeter, otaliga pojkar och tre barn senare står vi här. Och vänskapen består.Jag älskar dig, Marschmallow.

/Ditt flingsalt

Friday night

Kvällen börjar lida mot sitt slut. Maten är uppäten och Idol är slut. Jag måste erkänna att jag inte är särskillt intresserad utav detta årets upplaga. Det bästa med kvällens final måste ha varit EMD - det är riktiga grabbar det. Killar som spelar piano är hett!

Trött

Det är en trött mamma som inte riktigt känner sig färdigsoven eller utvilad idag. Neija ville inte alls somna igår kväll och var därför vaken ända till efter 23 någongång innan vi tillslut fick henne i säng. Trodde då att hon skulle sova ut idag på morgonen - men icke sa nicke. Tidigare än hela resten av veckan vaknade hon - 08.45.

Men nu är vi uppe och det är bara att piggna till, för efter lunch får vi besök och innan dess måste jag ta tag i det gigantiska diskberg som växt upp på köksbänken. Märkligt det där, att det kan samlas så mycket disk på bänken, trots att diskmaskinen är ren/tom?