Bröllopsfoton


Några av våra fantastiskt fina bröllopsfoton.
TACK Stoffe för att du ville fota oss på vår stora dag!

Foto: Kristoffer Persson

www.kp-foto.se

Kvalborg

Jag har aldrig firat kvalborg förut, och gör det inte i år heller. Istället håller jag på att tvätta och packa inför resan till Haparanda på måndag, och mellan maskinerna läser jag körkortsteori. Fredrik är på fotbollsmatch och Neija är hos mormor.

Vi ska nämligen fira valborg imorgon, utan barn. Första gången på två år som vi båda får fira "på riktigt". För två år sedan var vi nere på stan och umgicks med vänner, men jag var nykter. Förra året tog vi en snabb promenad genom stan (mest för att känna av stämningen) med kidsen i barnvagnarna och sedan grillade vi ute hos Sophie och Stoffe.

I år ska vi sitta i parken, dricka lite bubbel och picknicka innan det blir grillning på landet på kvällen. Jag, Sophie, Fredrik och Anna. På kvällen ansluter Daniel och förhopppningsvis blir det en lyckad valborg. Vi åker ut till mamma på natten och sover där så att jag har hela söndagen på mig att umgås med mitt lilla troll.

Det slog mig igår kväll att jag faktiskt ska lämna henne i två hela veckor. 14 dygn utan så mycket som ett litet leende från henne. Fy tusan. Tårarna har fallit både en och två gånger när jag tänker på det så jag försöker att inte tänka så mycket tills det faktiskt är dags. Kan bara tänka mig vilket vrak jag kommer vara på måndag morgon.

Hur firar ni Kvalborg?

Jobb!

Jag har fått jobb!

Den 23 maj börjar jag jobba som arbetsledare på en restaurang i Stockholm. Jag ska alltså börja pendla. Pendlarkort - javisst!

Det känns toppen! Tror verkligen att restaurang är det jag ska jobba inom. Jag behöver ha saker att göra, att bara sitta stilla i tex. kassan är väl kul ett tag, men jag gillar stressen. Att jag dessutom får möjligheten att jobba med världens bästa chef igen är ju bara ett stort plus i kanten!

Jag ser fram mot att få börja och lära mig hur allt funkar!