Kvalborg

Jag har aldrig firat kvalborg förut, och gör det inte i år heller. Istället håller jag på att tvätta och packa inför resan till Haparanda på måndag, och mellan maskinerna läser jag körkortsteori. Fredrik är på fotbollsmatch och Neija är hos mormor.

Vi ska nämligen fira valborg imorgon, utan barn. Första gången på två år som vi båda får fira "på riktigt". För två år sedan var vi nere på stan och umgicks med vänner, men jag var nykter. Förra året tog vi en snabb promenad genom stan (mest för att känna av stämningen) med kidsen i barnvagnarna och sedan grillade vi ute hos Sophie och Stoffe.

I år ska vi sitta i parken, dricka lite bubbel och picknicka innan det blir grillning på landet på kvällen. Jag, Sophie, Fredrik och Anna. På kvällen ansluter Daniel och förhopppningsvis blir det en lyckad valborg. Vi åker ut till mamma på natten och sover där så att jag har hela söndagen på mig att umgås med mitt lilla troll.

Det slog mig igår kväll att jag faktiskt ska lämna henne i två hela veckor. 14 dygn utan så mycket som ett litet leende från henne. Fy tusan. Tårarna har fallit både en och två gånger när jag tänker på det så jag försöker att inte tänka så mycket tills det faktiskt är dags. Kan bara tänka mig vilket vrak jag kommer vara på måndag morgon.

Hur firar ni Kvalborg?

Kommentera inlägget här :