Saknar er!

Sitter på tåget hem efter att ha jobbat ännu en stängning. Bara en kvar nu, imorgon, innan jag är ledig en dag och sedan jobbar öppning två dagar i helgen. Imorgon ska jag dessutom inventera - skoj! (Gillar att få sådana förtroenden!)

Jag känner att jag tappar all social kontakt när jag jobbar såhär, tre stängningar på raken. Har liksom inte energin till att göra något på dagen innan jag börjar jobba och efter finns det ju ingen vettig människa som är vaken. Saknar mina pumor!

På torsdag är jag iallafall, som sagt, ledig och då ska jag (förutom att tanka massor med kärlek från lillungen) försöka dejta någon av mina fina flickor.

Och kanske bjuda er på en kavalkad av bilder från bröllopet?

Familjemys i sängen

Sitter på stationen (alldeles för tidigt) och väntar på tåget. Tur att jag har telefonen att roa mig med.

Usch så trött jag var imorse, när Fredrik och Neija åkte. Ögonen ville knappt hålla sig öppna medan jag sa hejdå, och det tog inte många minuter innan jag somnade igen när de gått.

Jobb ikväll igen, förhoppningsvis går tågen som de ska ikväll så jag slipper komma hem så sent. Igår var det 45 minuter sent till Uppsala vilket innebar att jag inte var hemma förrän kl. 01. Och sen var jag ju tvungen att ligga och titta på alla bilder jag tog i lördags

Dessutom vaknade Neija precis när jag stängt ner och skulle till att sova. Hon hade tappat nappen och jag hörde henne botanisera inne på sitt rum. När jag gick upp för att titta till henne, hittade jag henne på golvet innanför dörren. Där hade hon lagt sig på kudden och somnat. Sötunge!

Jag försökte få henne att somna om i sin säng men ganska snart gav jag upp och lade henne mellan mig och Fredrik istället. Så inatt sov hela familjen tillsammans - mysigt!!

Welcome back dear Ifriend!!

Min telefon är tillbaka i rätt händer!
Måste (tragiskt nog) säga att jag förstår inte hur jag klarade mig utan en Ifån innan jag hade en?

Har kollat igenom alla bilder och filmer från bröllopet och det finns så mycket fint som jag ska lägga upp så fort det finns tid och så fort brudparet själva godkänt det.

Nu ska jag stänga ner och sova efter att ha varit vaken i ca 20 timmar (inkl ett arbetspass på 9 timmar).

GODNATT!!!