Familjemys i sängen

Sitter på stationen (alldeles för tidigt) och väntar på tåget. Tur att jag har telefonen att roa mig med.

Usch så trött jag var imorse, när Fredrik och Neija åkte. Ögonen ville knappt hålla sig öppna medan jag sa hejdå, och det tog inte många minuter innan jag somnade igen när de gått.

Jobb ikväll igen, förhoppningsvis går tågen som de ska ikväll så jag slipper komma hem så sent. Igår var det 45 minuter sent till Uppsala vilket innebar att jag inte var hemma förrän kl. 01. Och sen var jag ju tvungen att ligga och titta på alla bilder jag tog i lördags

Dessutom vaknade Neija precis när jag stängt ner och skulle till att sova. Hon hade tappat nappen och jag hörde henne botanisera inne på sitt rum. När jag gick upp för att titta till henne, hittade jag henne på golvet innanför dörren. Där hade hon lagt sig på kudden och somnat. Sötunge!

Jag försökte få henne att somna om i sin säng men ganska snart gav jag upp och lade henne mellan mig och Fredrik istället. Så inatt sov hela familjen tillsammans - mysigt!!

Kommentarer :

#1: Linda

Hej!

Sitter och tittar på brudbuketter och diadem och kommer in på din sida, vilken fin bukett du hade och vad coolt att den är av stål! Vet du om man kan beställa någon sådan? och vart i så fall? Dessutom undrar jag vad du köpt ditt diadem?

Mvh Linda

skriven

Kommentera inlägget här :