Dizzie

Den sorgliga delen av helgen började igår morse. Min mamma ringde och berättade att vår hund (som är jättegammal och har varit lite halvdålig - men inte sjuk - rätt länge) nu blivit sjuk på riktigt och därför skulle få besöka farbror veterinären de närmaste dagarna.

Det är alltid tråkigt när man måste ta beslutet att låta sitt djur somna in. Det har ju blivit en familjemedlem. Vi har haft Dizzie i många, många år och vi har haft många härliga stunder tillsammans med henne. Hon har gett oss så mycket och nu är det vår tur att ge henne ett bra avslut och en fin resa till landet där ingenting gör ont.

Vi kommer självklart att sakna henne, men det viktigaste är att hon mår bra, och det gör hon inte längre. Så då finns det ju tyvärr bara ett alternativ.

Älskade, fina Dizzie. Tack för alla år du funnits hos oss, tack för alla blöta pussar du gett oss och för all kärlek du spridit.
Vi saknar dig redan.

Kommentarer :

#1: Elin

Näe :/ Kram!

skriven
#2: Mimmi

Usch, hemskt när ett djur försvinner ur ens liv. Men precis som du skriver är det ju inte ett värdigt liv att inte må bra. Men det är aldrig lätt :(



Däremot så låter det som att du hade en rolig och lyckad möhippa :D Skoj!!

skriven

Kommentera inlägget här :