The End

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Jag har en dålig dag, eller kanske en dålig vecka.
Mitt humör går bananas och jag skäller på både Fredrik och Neija. Neija får iaf konstruktivt skäll (när hon gör något fel eller så), medans Fredrik får skäll för minsta lilla.

Jag tror att jag behöver komma bort lite, behöver en förändring. Första steget skulle kunna vara en skinande ren lägenhet som vi kunde börja fixa i. Jag vill måla om, sälja och köpa möbler och byta rum. Jag vill att Neija ska få massor med ny lekyta och få ordning och reda på sina kläder/leksaker och prylar.
Jag vill att vi ska få ett mysigt sovrum där vi också kan hålla ordning!

Mest av allt ser jag fram emot "semestern" (är LEDIG i två veckor, och förlorar egentligen på att inte jobba) då vi ska åka bort en vecka med vännerna, förhoppningsvis tanka lite positiv energi.


Eftersom motivationen tryter och energin är som bortblåst så ger jag upp mina patetiska försök till att försöka hålla den här bloggen vid liv. Den kanske kommer igång igen, men tillsvidare så får jag tacka alla er som följt oss, kommenterat och peppat mig till att fortsätta. Men nu får det vara nog. Tjing!

Två timmars sömn

När jag kom hem från jobbet igår kväll så var det första jag hörde en ledsen Neija. Hon hade tydligen bökat större delen av kvällen, troligtvis på grund av tänderna. Hon hade fått en supp och det hade väl hjälpt ett tag men när jag kom hem (runt halv ett tiden) så hade den väl börjat gå ur kroppen redan.

Efter nån timme med stup-i-kvarten-pip från Neijas rum så ledsnade jag och gick in och hämtade henne. Så fick hon sova inne hos oss istället. Det resulterar ju alltid i lite sämre sömn än vanligt och denna natt blev det värre än någonsin. Neija har vaknat till, vänt och vridit sig varannan kvart ungefär och gråtit.

Sammantaget har jag väl fått ungefär två timmars sömn under natten och när Neija bestämde sig för att hon sovit färdigt vid 6.30 imorse var jag väldigt nöjd över att jag hade bytt bort mitt arbetspass idag. Fy fan vad trött jag skulle ha varit - och jag hade garanterat försovit mig.