Två timmars sömn

När jag kom hem från jobbet igår kväll så var det första jag hörde en ledsen Neija. Hon hade tydligen bökat större delen av kvällen, troligtvis på grund av tänderna. Hon hade fått en supp och det hade väl hjälpt ett tag men när jag kom hem (runt halv ett tiden) så hade den väl börjat gå ur kroppen redan.

Efter nån timme med stup-i-kvarten-pip från Neijas rum så ledsnade jag och gick in och hämtade henne. Så fick hon sova inne hos oss istället. Det resulterar ju alltid i lite sämre sömn än vanligt och denna natt blev det värre än någonsin. Neija har vaknat till, vänt och vridit sig varannan kvart ungefär och gråtit.

Sammantaget har jag väl fått ungefär två timmars sömn under natten och när Neija bestämde sig för att hon sovit färdigt vid 6.30 imorse var jag väldigt nöjd över att jag hade bytt bort mitt arbetspass idag. Fy fan vad trött jag skulle ha varit - och jag hade garanterat försovit mig.

Kommentarer :

#1: Vickan - allt i rosa

Vad mycket bra du hade på din blogg då :) Och vilken fin familj.

Jag har en tävling på min blogg där man kan vinna en rosa cykelhjälm för barn med inbyggd ljusslinga:) jättefin och helt ny på marknaden. Bäst slogan vinner :)

skriven

Kommentera inlägget här :