Ledig helg - no more

När jag åkte till jobbet idag (i bil med chefen för övrigt) så såg jag fram emot att denna stängning skulle vara den sista innan jag fick njuta av en ledig helg med familjen. Nu blev det inte riktigt så. Redan på väg till jobbet så uppstod ett problem som var tvunget att lösas. Personen som skulle stänga restaurangen fredag & lördag var sjuk!

Chefen går på semester imorgon bitti, den ena arbetsledaren öppnar hela helgen och den andra är bortrest. Kvar som alternativ fanns då jag.. Som "bara" var ledig. Utan knussel erbjöd jag mig där och då. Varför inte liksom? Jag är ju i behov av pengar, har varit ledig ALLA helger sedan jag började i maj och hade ändå inga planer.

Detta innebär alltså att jag ska jobba även imorgon och lördagkväll. Men jag fick börja senare, ska inte infinna mig förrän kl. 17 någon av dagarna, så jag har gott om tid att umgås med min fina familj ändå. Men det är nog tur att man trivs på jobbet, annars hade det nog kännts lite drygt, jobbigt och tungt att jobba 10 pass på 11 dagar. :)

Världens mest irriterande ljud!?

Vet ni vad världens mest irriterande ljud är?

Någon som högljutt tuggar tuggummi med öppen mun!

Sitter just nu på tåget, påväg hem till Uppsala igen efter ytterligare en stängning. Och bakom mig sitter en tjej som har tuggat på sitt jävla tuggummi sedan vi rullade ut från Stockholms central (och nu är vi snart i Uppsala). Hon tuggar med öppen mun och jag ryser varenda gång jag hör henne smaska.. Och det gör hon var tredje sekund ungefär!! Gaaaah!!

Nu är det bara en stängning kvar innan jag är ledig igen. Ser fram emot en skön helg med massor av familjemys. Har (änsålänge) inga stora planer förutom möjligtvis en eventuell städhelg. Rensa, plocka och förbereda för vår kommande renovering/rumbyte.

Imorgon får jag sova så länge jag vill (eller ja.. klockan ringer ju senast 12 precis som de senaste dagarna, men Fredrik kör Neija till dagis imorgon så jag "slipper" gå upp med henne tidigt iaf.. )

Två jobbkvällar kvar

Nu har jag jobbat två av fyra stängningar. De har gått förvånansvärt fort och jag hoppas att de resterande två fortsätter att gå lika fort.

Har lämnat Neija på dagis alla tre dagarna sedan i måndags, och dessutom haft tillgång till bilen. Men imorgon får Fredrik lämna, jag blir helt mosig i huvudet av att vara uppe och ränna såhär tidigt, somna om och sedan sova tills det är dags att göra sig klar för jobb. Tröttast på kvällarna är jag också. Men men. Bara två pass kvar sedan ledig hela helgen!

Funderar på att försöka mig på en start av "renoveringen" i helgen, köpa färg och en ny säng till Neija. Jag vill ha en säng där man kan få plats bredvid henne, för att underlätta för bokläsning innan hon somnar. Några bra och billiga tips?