Ledig helg - no more

När jag åkte till jobbet idag (i bil med chefen för övrigt) så såg jag fram emot att denna stängning skulle vara den sista innan jag fick njuta av en ledig helg med familjen. Nu blev det inte riktigt så. Redan på väg till jobbet så uppstod ett problem som var tvunget att lösas. Personen som skulle stänga restaurangen fredag & lördag var sjuk!

Chefen går på semester imorgon bitti, den ena arbetsledaren öppnar hela helgen och den andra är bortrest. Kvar som alternativ fanns då jag.. Som "bara" var ledig. Utan knussel erbjöd jag mig där och då. Varför inte liksom? Jag är ju i behov av pengar, har varit ledig ALLA helger sedan jag började i maj och hade ändå inga planer.

Detta innebär alltså att jag ska jobba även imorgon och lördagkväll. Men jag fick börja senare, ska inte infinna mig förrän kl. 17 någon av dagarna, så jag har gott om tid att umgås med min fina familj ändå. Men det är nog tur att man trivs på jobbet, annars hade det nog kännts lite drygt, jobbigt och tungt att jobba 10 pass på 11 dagar. :)

Kommentarer :

#1: mamma

...så här är det i arbetslivet. Ibland mycket jobb o ibland lite. Men uppskatta att du har ett jobb. Ledigheten kommer o då är den UNDERBAR...

skriven
#2: felicia - 19 år och mamma

sådär kul med massa jobb, men som du säger är det ju helt ok när man trivs.grattis i efterskott förresten... både till körkort och födelsedag =)

skriven

Kommentera inlägget här :