Vad hände?

Och så var klockan massor igen.. suck.

Har surfat runt på nätet och läser på allt jag kan om Iphone och HTC.
Vilken ska man välja?

Jag skulle kunna tänka mig båda två, och nu finns det bra, billiga abonnemangsalternativ för de båda också.

Misstänker att jag ändå kommer vilja ha en Iphone förr eller senare (eftersom alla appar/program som skapas görs först till Iphone - sedan till alla andra), så då är det väl lika bra att köpa en på en gång? Eller?

Ni som har Iphone - vad är bra, mindre bra?
Ni som har HTC - vad är bra, mindre bra?


Jag behöver er hjälp helt enkelt..
VILKEN SKA JAG VÄLJA?!

Kommentarer :

#1: Elise

Iphone är utan tvekan den bästa lur jag haft! Jag har aldrig varit med om att den tappar täckning eller inte funkar om det är kallt. Dyr ja, men värd varje krona!

skriven
#2: Anonym

Köp en samsung nexus S istället...bästa telefonen om du vill kunna göra den personlig.

Iphone är så sjukt hajpad, bunden till apple, dyra appar, endast itunes, kan ej blåtanda låtar med andra, skärmen går sönder m,m m,m...

skriven
#3: Daniella

Jag tycker verkligen att du ska välja en Iphone, har en själv och är mer än nöjd! Har aldrig haft en bättre och enklare telefon, bilderna blir jätte bra, video funktionen är också kanon. Kan faktiskt inte komma på något negativt med telefonen tycker verkligen att den är helt kanon. Dessutom kommer den kännas "ny" längre eftersom att appel inte släpper nya telefoner allt för ofta vilket htc gör. Hoppas jag va till lite hjälp i alla fall och lycka till med att välja telefon :)Hälsningar

Daniella

skriven
#4: Sofia Brandon - Hertiginnan av Bålsta

Iphone tillsammans med klåfingriga barn är dock inget hett alternativ, men vilket telefon är egentligen det?Jag som jobbat på 3 ligger inne med lite extra info till dig. troligtvis kommer du få räkningar på ungefär det som du har idag. Det tillkommer ALLTID saker som man tror ingår. Men annars är 3 skitbra, förutom att teckningen i Uppsala den senaste tiden blivit under alla kritik. Men det beror antagligen på en mast som är ur funktion eller nått..Jag är skitnöjd med med min HTC, och det där med apparna stämmer inte helt. Men i vissa fall är det så..Jag tror du kommer bli nöjd vad du än väljer!

skriven

Kommentera inlägget här :