Fotbollsfamilj

Neija sover gott i sängen och mannen min fixar the och mackor till oss. Vi kollar på BigBrother, sista veckan nu innan finalen på söndag. Spännande, spännande.

Kvällen har spenderats ute på landet. Fredrik spelade match (satt på bänken) mot min gamla klubb, som min bror spelar i. Så mamma, Mats, jag och Neija var där nere och tittade på dem. Matchen slutade oavgjort - rättvist och bra!

Jag körde både dit och hem och nu längtar jag mer än någonsin efter att få det där jäkla körkortet! Bara tre veckor kvar nu..

Imorgon är det som sagt jobb som gäller och jag är smått nervös över att få vara ansvarig för restaurangen. Men det går nog bra!

Sen blir det hem, mysa lite och ladda inför Greys Anatomy och Off the Map!

Tisdag

Neija var fast besluten att inte sova idag heller trots att ögonen går i kors på henne och hon håller på somna hela tiden. Men efter en liten "diskussion" (som mest bestod utav mig som vaggade, vyssjade och försökte lugna henne och Neija som skrek som en stucken gris samtidigt som hon gnuggade sig i ögonen), så somnade hon tillslut.

Jag tänkte lägga mig ner på soffan en liten stund och slumra jag med innan jag ska börja göra oss iordning för att åka ner på stan och träffa Anna. Fika och lite titt i affärer. Ska ringa till dagis och meddela att Neija kommer till dagis imorgon också, eftersom både jag och Fredrik ska jobba.

Ledig dag blev jobbdag

Medan jag höll på att göra frukost till Neija så ringde dem från jobbet igen, och nu ska jag jobba imorgon.
Mitt första egna skift, helt ensam. Hur ska det gå? Får hoppas att jag har vänliga medarbetare under dagen, som vet vad det är vi ska göra. Haha.