Bubbel, massage och tidig start imorgon.

Vilken fantastisk onsdag jag har haft!

Fick sova ut imorse, gick upp ur sängen strax innan 10. Hade visserligen vaknat till ett antal gånger under morgonen, men jag tvingade mig själv att somna om varje gång, tills då.

Kollade lite tv innan jag hoppade in i duschen och tog bort pälsen på benen. Skulle ju visa upp mig i bikini under dagen. Strax efter lunch kom Sophie och plockade upp mig så for vi till fyrishov och gick in på relaxavdelningen.
Låg i bubbelpoolen i typ en timme innan det började klia på kroppen av allt klor och våra händer och fötter såg ut som russin. Sophie åkte hem och jag inväntade min massagetid.

Så jävla skönt. Jag ska fan gå på massage oftare. Synd att det inte är gratis bara..

Efter massagen gick jag upp till Neijas dagis och hämtade henne. Fredrik kom dit ungefär samtidigt och efteråt åkte vi upp till Akkis. Jag lämnade mitt blodprov och sedna åkte vi och handlade samt fyllde på mitt busskort.

Ikväll har vi tagit det lugnt, blivit irriterade på en väldigt trotsig liten Neija som åkte i säng tidigt efter att hon vägrat lyssna på någon av oss. Misstänker att det var precis det hon behövde då hon har varit tyst sedan dess. En tröttfia ikväll helt enkelt.

Sen har vi kikat lite på lägenheter/radhus och resor. Vi fick ju presentkort på en resa som vi ska göra i samband med bröllopsdagen i februari så vi försöker komma på var vi vill åka. Ska bli mysigt att komma bort - även fast vi kommer sakna vår sparv medan vi är borta.. :(

Nu sitter jag och kollar när min buss/tåg går imorgon bitti då jag ska infinna mig på jobbet en timme tidigare än vanligt. Ska inventera imorgon och vill gärna hinna göra det innan dagen startar.

Nåja. Ska väl krypa i säng nu, så jag orkar upp. Klockan ringer 04.30. Skönt!

Godmorgon lediga onsdag!

Har nyss vaknat, självmant, för typ tredje gången den här morgonen. Första gången jag vaknade var såklart när Neija och Fredrik skulle åka - hon ville pussas hejdå. Somnade om rätt snabbt men vaknade igen "klarvaken" strax efter 7. Vägrade dock att gå upp då - så jag tvingade in mig i drömmarnas land igen.

Nu är klockan mer lagom för en ledig dag. Fredrik lämnade ju Neija imorse bara för att jag skulle få sova. Då måste jag ju göra det också!

Men nu har jag fått nog. Ska klä på mig alldeles strax och packa ihop lite grejer inför relaxandet. Klockan 13 ska jag möra Sophie och sen blir det mys i massa timmar innan jag ska få alla mina muskelknutar bortknådade. :)

Tänkte försöka hinna med att plocka undan i Neijas rum (kanske möblera om lite) för att sedan sätta upp hennes julkalender. :)

Minns ni förra årets?
Hennes mormor hade hängt upp 24 påsar med presenter i. Ett för varje dag fram till jul. Samma kalender ska hängas upp nu. :)
(Neija har världens bästa mormor!)

Nej, nu ska jag hoppa upp, klä på mig och slänga mig framför Greys medan jag äter frukost. :)

Massage imorgon!

Idag kändes det lite extra bra att gå hem från jobbet. Vi har fått massor med saker gjort. Allt ifrån matlagning till städning.

Jag glömde tillochmed bort min sista rast eftersom jag istället var nere på lagret och organiserade där samt städade i omklädningsrummen. Nu är det fint inför månadsskiftet.

Tog mig sedan friheten att gå hem en timme tidigare (hade visserligen fått det godkänt av den andra arbetsledaren men ändå) och sitter därför redan nu på tåget hem mot Uppsala.

Ikväll ska vi lyxa te 'et (som Spiderchick skulle ha sagt) med att äta middag på IKEA. Inte mig emot!

Och imorgon är jag ledig!! Sååå skönt!
(att jag dessutom ska få massage gör det ju inte direkt värre!). Ska dessutom klämma in ett besök på sjukhuset (lämna lite blodprover) och en fika med Madde från Västerås.

Sen ska jag möta upp finaste Sophie och så ska vi lyxa på relaxavdelningen på fyrishov innan det är dags för min massage. Kan det bli bättre?