Bubbel, massage och tidig start imorgon.

Vilken fantastisk onsdag jag har haft!

Fick sova ut imorse, gick upp ur sängen strax innan 10. Hade visserligen vaknat till ett antal gånger under morgonen, men jag tvingade mig själv att somna om varje gång, tills då.

Kollade lite tv innan jag hoppade in i duschen och tog bort pälsen på benen. Skulle ju visa upp mig i bikini under dagen. Strax efter lunch kom Sophie och plockade upp mig så for vi till fyrishov och gick in på relaxavdelningen.
Låg i bubbelpoolen i typ en timme innan det började klia på kroppen av allt klor och våra händer och fötter såg ut som russin. Sophie åkte hem och jag inväntade min massagetid.

Så jävla skönt. Jag ska fan gå på massage oftare. Synd att det inte är gratis bara..

Efter massagen gick jag upp till Neijas dagis och hämtade henne. Fredrik kom dit ungefär samtidigt och efteråt åkte vi upp till Akkis. Jag lämnade mitt blodprov och sedna åkte vi och handlade samt fyllde på mitt busskort.

Ikväll har vi tagit det lugnt, blivit irriterade på en väldigt trotsig liten Neija som åkte i säng tidigt efter att hon vägrat lyssna på någon av oss. Misstänker att det var precis det hon behövde då hon har varit tyst sedan dess. En tröttfia ikväll helt enkelt.

Sen har vi kikat lite på lägenheter/radhus och resor. Vi fick ju presentkort på en resa som vi ska göra i samband med bröllopsdagen i februari så vi försöker komma på var vi vill åka. Ska bli mysigt att komma bort - även fast vi kommer sakna vår sparv medan vi är borta.. :(

Nu sitter jag och kollar när min buss/tåg går imorgon bitti då jag ska infinna mig på jobbet en timme tidigare än vanligt. Ska inventera imorgon och vill gärna hinna göra det innan dagen startar.

Nåja. Ska väl krypa i säng nu, så jag orkar upp. Klockan ringer 04.30. Skönt!

Kommentera inlägget här :