Vabba

Igår vabbade jag för första gången. Jag åkte ut på landet i onsdags och var för lat för att åka hem igen så jag och Neija var kvar hela dagen på landet igår och vabbade där.

Kändes nästan som att jag vabbade mig själv lika mycket som henne. Hade så sjukt ont i halsen och kände mig trött hela tiden. Somnade till några gånger under dagen när hon också sov. Välbehövligt kan jag tänka mig.

Kom hem vid 18tiden igår kväll och så fort vi lagt Neija för att sova så somnade jag i soffan. Vaknade kl. 22 och bestämde mig för att fortsätta sova direkt så jag bara flyttade mig till sängen och somnade om.

Vaknade därför utvilad och ganska pigg när klockan ringde vid 5. Hade tänkt att jag skulle snooza, men ögonen ville liksom inte stängas igen.

Neija vaknade till 5.30 så jag gick in och hämtade henne och hann på så sätt mysa lite med henne innan jag skulle kila iväg till jobbet.

Nu är jag påväg, och trots att jag är pigg så känner jag hur den här förbaskade förkylningen är på g. :( Har inte tid att bli förkyld. Jobb hela helgen och halva veckan och sedan 2årskalas nästa helg. Finns inte tid. Och finns det inte tid att vara sjuk så finns det än mindre tid att bli frisk.

Idag är det Fredriks tur att vabba och sen får vi iallafall hoppas att hon är frisk till på måndag.

Hoppas ni får en bra fredag!

Kommentera inlägget här :