Svart på vitt

Underviktig.

Har ca 10%-15% mindre kroppsfett än vad jag borde ha.. Och ett BMI på 18.1.

Dietist nästa?

2500 kronor fattigare

Nu har jag precis spenderat två och ett halvt tusen på resor för den kommande månaden!

Det blev månadskort för både buss och tåg så att jag kan åka fritt hela oktober.

Det känns ju i plånboken kan jag säga men det är det värt. Framför allt eftersom de höjt priset på 10resorskorten (som jag haft hittills). Och nu behöver jag inte fundera på att jag måste fylla på kortet igen förrän nästa lön har trillat in på kontot.

Månadskortet på bussen kanske var lite onödigt eftersom jag har en fullt fungerande (och nästan ny) cykel att använda, men jag känner ju mig själv rätt bra och VET att jag kommer att välja bussen före cykeln både en och två gånger när det är dåligt väder. Shame on me!

Sitter just nu och väntar på tåget till Stockholm. Börjar inte jobba förrän kl. 14 men kl. 12 ska jag vara på en hälsokontroll. Nu jäklar hoppas jag på att jag får svar på ett och annat.

Sen blir det jobb hela kvällen och är inte hemma förrän vid 00.30 inatt, sen jobb imorgon igen.

Hur ska ni spendera denna fina torsdag?

Utvecklingssamtal

Vi har varit på utvecklingssamtal på Neijas förskola. Så roligt att höra att allt går bra för henne. Att hon trivs och utvecklas och funkar tillsammans med de andra barnen och alla pedagogerna.

Fick dessutom höra att Neija är väldigt bra på namn och kan allas namn på hemvisten. Det handlar om 11 barn och 4 pedagoger! Hon är så duktig! (tror att hon brås lite på sin mamma när det gäller det.. VAR åtminstone väldigt bra på namn förr).

Nu är vi hemma, hela familjen och sällskapet ser för tillfället ut såhär...