2500 kronor fattigare

Nu har jag precis spenderat två och ett halvt tusen på resor för den kommande månaden!

Det blev månadskort för både buss och tåg så att jag kan åka fritt hela oktober.

Det känns ju i plånboken kan jag säga men det är det värt. Framför allt eftersom de höjt priset på 10resorskorten (som jag haft hittills). Och nu behöver jag inte fundera på att jag måste fylla på kortet igen förrän nästa lön har trillat in på kontot.

Månadskortet på bussen kanske var lite onödigt eftersom jag har en fullt fungerande (och nästan ny) cykel att använda, men jag känner ju mig själv rätt bra och VET att jag kommer att välja bussen före cykeln både en och två gånger när det är dåligt väder. Shame on me!

Sitter just nu och väntar på tåget till Stockholm. Börjar inte jobba förrän kl. 14 men kl. 12 ska jag vara på en hälsokontroll. Nu jäklar hoppas jag på att jag får svar på ett och annat.

Sen blir det jobb hela kvällen och är inte hemma förrän vid 00.30 inatt, sen jobb imorgon igen.

Hur ska ni spendera denna fina torsdag?

Kommentarer :

#1: Annika

Tips till pendlare. Man kan köpa, på Sj, ett kort, som mer liknar ett kvitto, där det ingår både resor för Uppsala lokaltrafik och Sj-resor till sthlm. Vill minnas att det är någon hundralapp billigare. Då visar man bara upp den för busschafören och konduktören. Och man får åka med de så mycket man vill. Mindre kort att hålla reda på ;)

skriven

Kommentera inlägget här :