Stressmage?

Tror att min kropp försöker säga mig något. Att jag borde tagga ner lite tillexempel.

Har haft magknip sedan igår eftermiddag. Inte sånt där lagom magknip - som liksom går över bara man får prutta ordentligt. Nej, det här har liksom varit S.M.Ä.R.T.A!
Vill vika mig dubbel så fort det gör sådär ont, och jag vet inte vad det kan bero på.

Det började som, vad jag trodde var, ägglossningssmärtor (eftersom smärtan var lokaliserad till de regionerna) men under natten och hela dagen idag har det liksom gjort ont mitt i magen.

Kroppen kanske försöker säga att jag är stressad? Att jag ska lugna ner mig några hekto och sluta oroa mig om så mycket saker.

Men det är ju lättare sagt än gjort när man är nyinflyttad med kartonger precis överallt, när man inte vet om man har ett jobb att gå till om en månad eller så, eller ens om man kommer överleva sommaren rent ekonomiskt.

Det är inte lätt att lyssna på kroppen då.
Men jag måste försöka. Så därför tar jag paus från uppackningen ikväll och bara vilat i soffan.. Tror nästan tillochmed att jag ska krypa ner i sängen tidigt. Kanske före 21?

Fyllehicka och fylletankar

Jag är lite småfull, har fyllehicka, och ligger i sängen med de två personerna som jag älskar mest på denna jord.

Har ikväll varit på surpriseparty för en vän som varit i Australien de senaste två åren. Vi jobbade ihop under min säsong i Sälen och sist vi sågs var jag gravid med Neija. Galet kul att träffa henne!!

Hade Anna med mig, som också var där under vår säsong och hälsade på/jobbade. Vi kom, efter några glas vin, in på lite känsliga ämnen.

Vänner som inte är de vänner de borde, vänner som inte inser hur viktiga de är och vänner som vi förlorat och saknar.

Det finns framför allt en vän i mitt liv som försvunnit. Inte bara ur mitt liv, han verkar ha försvunnit från jordens yta. Det är en vän som jag saknar ofta, hans närvaro fattas mig och jag skulle göra allt för att få sätta mig ner och prata, över en kaffe eller så. Mitt hjärta skulle må så mycket bättre..


Nu ska jag försöka sova, lyssna på mina två älsklingar och deras andetag och imorgon går sista flyttlasset från gamla lägenheten och sen ska det städas. From måndag SKA vi vara fullständigt utflyttade!!

Vi har flyttat!!

I morse vaknade jag i vår nya lägenhet, alldeles tyst och lugnt.

Nästan hela flyttlasset gick igår, det är bara lite småplock och möbler som vi inte ska ha kvar som står kvar i gamla lägenheten. Och sen ska det såklart städas ur och så innan vi helt kan säga hejdå till den gamla lägenheten.

Katterna har tagit det hela med ro. Eddizon är fortfarande lite orolig, men mest för att Neija inte är här, så jag tror han kommer lugna ner sig när hon kommer hem ikväll. Han går runt och letar efter henne, ropar och luktar.

Dagen kommer bestå av uppackning och möblering. Eventuellt får vi besök av goda vänner i eftermiddag/kväll och kanske en spontan middag i röran.

Ska försöka packa upp alla kartonger i köket så att jag kan ställa matbordet på plats, så att vi kan äta middag där ikväll.

Sen ska Neijas rum bli så iordningställt som möjligt så att hon känner sig hemma när hon kommer hem.

Det känns bra här. Det kommer bli toppen när allt är klart och uppackat. Trivs redan! :)