Stressmage?

Tror att min kropp försöker säga mig något. Att jag borde tagga ner lite tillexempel.

Har haft magknip sedan igår eftermiddag. Inte sånt där lagom magknip - som liksom går över bara man får prutta ordentligt. Nej, det här har liksom varit S.M.Ä.R.T.A!
Vill vika mig dubbel så fort det gör sådär ont, och jag vet inte vad det kan bero på.

Det började som, vad jag trodde var, ägglossningssmärtor (eftersom smärtan var lokaliserad till de regionerna) men under natten och hela dagen idag har det liksom gjort ont mitt i magen.

Kroppen kanske försöker säga att jag är stressad? Att jag ska lugna ner mig några hekto och sluta oroa mig om så mycket saker.

Men det är ju lättare sagt än gjort när man är nyinflyttad med kartonger precis överallt, när man inte vet om man har ett jobb att gå till om en månad eller så, eller ens om man kommer överleva sommaren rent ekonomiskt.

Det är inte lätt att lyssna på kroppen då.
Men jag måste försöka. Så därför tar jag paus från uppackningen ikväll och bara vilat i soffan.. Tror nästan tillochmed att jag ska krypa ner i sängen tidigt. Kanske före 21?

Kommentarer :

#1: Elin

Blir orolig för dig! Lyssna på kroppen och ta hand om dig. Jag gjorde inte det och jag rekommenderar ingen det jag går igenom nu. Kram

skriven
#2: Marie

Hej!

Mot stressade magar rekomenderar jag att dricka färskpressad AloeVera från Forever!

För att även få mer ork/energi och hjälpa kroppen att reparera sig föreslår jag våran "dunderhonung" Argi+.Vill du veta mera så kika gärna in på min hemsida.

www.myaloevera.se/mariewestergrenSer att du oroar dig över jobb också.

Behöver du extra jobb, heltids jobb eller rent av vill bli miljonär och ekonomiskt oberoende så kan vi boka in en 30 min date, så berättar jag mera!Lycka till!

skriven

Kommentera inlägget här :