Bloggen tar semester, på obestämd tid.

Dagen som jag misstänkte skulle komma, när blogg-appen slutade fungera, kom tillslut.
Så nu blir det tyst här ett tag framöver. Måste hitta en dator som jag kan använda. Har suttit med Fredriks i knät nu i ca tio minuter och är redan galen på den.

Måste. ha. en. egen. dator!

Livet rullar iallafall på, med smårenoveringar, semesterlängtan och allmänt familjeliv.
Fick svar på min högskoleansökan - och tyvärr står jag bara som reserv. Ganska lågt nummer dock, så jag kanske kommer in ändå. Det får jag dock inte veta förrän 6 augusti.

En halv evighet kvar.

Idag påbörjade vi jobbet med att förbereda uteplatsen för trallbygge. Kapat ner två stora träd och helt plötsligt blev det så mycket större därute. My gosh!
Imorgon kommer det en smärre styrka som ska hjälpa oss att bygga och mot kvällen så kanske vi kommit en bit på väg.

Före och efter bilder kommer finnas på Instagram, så ni som inte följer mig där än - hitta mig där, så kan ni fortsätta hänga med i mitt liv medan bloggen ligger nere.. Nu har ju även maken skaffat Instagram så nu kan ni passa på att följa honom också. :D

Instagram: enmammasbilder (jag)
enpappasbilder (fredrik)

Kaos påväg mot ordning

Känner mig riktigt nöjd med dagens prestation. Har packat upp alla kartonger som stod kvar i sovrummet. De var fyllda med kläder, jackor, skor och lite annat smått och gott. Sådant som inte riktigt prioriterats efter flytten.

Vardagsrummet såg ut som ett smärre bombnedslag under dagen och nu när vi ska gå och sova finns det fortfarande lite grejer här och där som ska tas om hand. Men det får jag ta tag i imorgon.

Har iallafall ett sovrum som är rent och fint - fritt från kartonger. Så himla skönt. Det enda som fattas därinne nu är att få upp tapeten på väggen (och sen en gardinstång, gardiner och lite pynt och tavlor osv - sånt som man liksom aldrig blir helt klar med).

Jag är helt slut i kroppen efter att ha slitit hela dagen, men jag känner mig som sagt jävligt nöjd. 3 kartonger med kläder som ska säljas på loppis/skänkas bort har jag lyckats skrapa ihop dessutom. Blev lite mindre kläder kvar i garderoben men jag tror jag har så jag klarar mig ändå. :)

Har lite (eller ganska mycket) tvätt att tvätta, och ett vardagsrum att plocka ordning i igen innan jag kan ta det lugnt och njuta av att vara barnledig - men det känns som att det största jobbet är gjort - och då är det bara måndag!