Kaos påväg mot ordning

Känner mig riktigt nöjd med dagens prestation. Har packat upp alla kartonger som stod kvar i sovrummet. De var fyllda med kläder, jackor, skor och lite annat smått och gott. Sådant som inte riktigt prioriterats efter flytten.

Vardagsrummet såg ut som ett smärre bombnedslag under dagen och nu när vi ska gå och sova finns det fortfarande lite grejer här och där som ska tas om hand. Men det får jag ta tag i imorgon.

Har iallafall ett sovrum som är rent och fint - fritt från kartonger. Så himla skönt. Det enda som fattas därinne nu är att få upp tapeten på väggen (och sen en gardinstång, gardiner och lite pynt och tavlor osv - sånt som man liksom aldrig blir helt klar med).

Jag är helt slut i kroppen efter att ha slitit hela dagen, men jag känner mig som sagt jävligt nöjd. 3 kartonger med kläder som ska säljas på loppis/skänkas bort har jag lyckats skrapa ihop dessutom. Blev lite mindre kläder kvar i garderoben men jag tror jag har så jag klarar mig ändå. :)

Har lite (eller ganska mycket) tvätt att tvätta, och ett vardagsrum att plocka ordning i igen innan jag kan ta det lugnt och njuta av att vara barnledig - men det känns som att det största jobbet är gjort - och då är det bara måndag!

Kommentera inlägget här :