Segstartad toppenfredag

Ligger och drar mig i sängen fortfarande. Ska alldeles strax gå upp och göra mig iordning för jobb. Jobba några timmar på förskolan idag. Busa och leka med söta små barn.
(skulle ju hellre leka och busa med min egen unge, men det blir man tyvärr inte rik på).

Dessutom måste hon få njuta av sin sista dag med alla kompisarna på sin förskola.

Efter jobbet blir det en sväng in på systemet, sedan far vi till Vilsberga för lite piff, middag och barnvakt. Neija får stanna kvar där under kvällen medan jag och Fredrik åker till Enköping för att gå på gatufesten och lyssna på bl.a. Loreen och Dead by April.
Dricka lite öl, snacka lite skit med gamla vänner och bekanta, men framför allt - njuta av en (förhoppningsvis) skön "festivalstämning".

Enköping brukar leverera under hamnfestivalen/gatufesten så jag är nästan inte ens orolig. :)

Men nu. Uppstigning!

Sista dagen

Imorgon slutar Neija på sin förskola.
Sommarlov coming up.

Men innan det så ska hon som sagt gå imorgon också. Vi har fixat en fruktkorg som hon ska få bjuda kompisarna och fröknarna på.

Lite melon, jordgubbar, vindruvor och banan. Det blir väl upp till fröknarna vad de väljer att bjuda barnen på, och vad de själva smaskar i sig i fikarummet.
(vet inte vilka regler som gäller vid frukt så det är bäst att lämna över ansvaret till dem)

Lapa sol

Mötet var väl... intressant. Men det kändes som att jag redan hört allt och visste vad som gällde. Jag har ju som sagt redan varit i kontakt med min a-kassa så det kändes som ett smått försenat informationsmöte.

Däremot såg jag något intressant. På mötet var en döv tjej som hade två tjejer som tolkade åt sig. DET är något jag skulle kunna tänka mig jobba som. Tolk. Dövtolk, språktolk, ja vilket som egentligen. Har ju alltid haft lätt för språk och förstå vad kul att få jobba med att få andra att förstå? Hmm.. Framtida yrke kanske?

Nu har jag varit en sväng på stan, shoppat ett par mjukisshorts på H&Ms rea - 30 spänn, tack så mycket!
Blev även lite kattmat och vanish samt skvallerblaskor. Nu åker jag hem och lägger mig på vår uteplats och lapar lite sol. Ytterligare ett försök att få lite färg på kroppen - det är ju inte det lättaste den här sommaren, om vädret ska fortsätta såhär. Fler soldagar i juli tack!