Nu börjar det!

Om tre timmar ska vi ner på stan för att få nycklar till nya lägenheten, samt bli några tusenlappar fattigare. Tänk att det gick så fort ändå?

För bara några månader sedan fick jag nästan "tvinga" Fredrik att gå på visningar. Men efter första visningen så fick vi båda blodad tand. Det blev fler och fler visningar men ingen bostad kändes riktigt rätt.

Men så hittade vi en som var perfekt för oss. Med privat trapphus upp till lägenheten och klockrent planerad. Fräsch och fin. Vi fick lånelöfte bara några dagar senare och gav oss direkt in i budgivningen. Tyvärr så räckte inte vårt löfte så långt och vi förlorade budgivningen på målsnöret.

Vi gav upp lite och tänkte att vi får väl vänta några månader, kanske ett halvår tills vi sparat ihop lite mer pengar.

Så en dag, bara någon vecka senare, hittade vi en lägenhet på hemnet. Jag jobbade vid båda visningstillfällena så jag tvingade återigen iväg Fredrik på den sista visningen. Själv. Han kom hem och var sprudlande glad. "Den är perfekt! Den här tar vi!".

Ny budgivning. Som vi efter lite problematik tillslut vann. Kontraktskrivning dagen efter avslutad budgivning och sen var det klart! Ett snabbt möte på banken för att färdigställa lån och diverse annat och sedan har vi väntat på den här dagen.

Och nu är den äntligen här!

Idag får vi tillträde. Idag blir den vår på riktigt. I helgen åker vi bort och from måndag börjar det stora projektet med att renovera i nya lägenheten samtidigt som vi packar ihop gamla lägenheten. Och allt på en månad!

Näst-nästa helg kommer vårt nya kök och två veckor senare flyttar vi in.

Det ska bli så skönt att få något att fokusera på. Något att lägga all energi i. Att sätta tänderna i!

Ska ta massor med före och efter bilder så att ni får se.

Spännande!!!

Kommentarer :

#1: Elin

Yei! Vad härligt :D Ser fram emot bilder!

skriven
#2: Jenny

Vad Spännande. Grattis till er nya bostad.

skriven
#3: Lotta, mamma till Lucas

Vad spännande det låter! =)

skriven

Kommentera inlägget här :