Ny vecka - nya tag

Vi har haft en riktigt bra helg i Bjursås.
Neija skötte sig exemplariskt (mestadels iallafall) och vi har alla fått massor med frisk luft och några åk i skidbackarna även denna vinter.

Även Neija åkte skidor. För första gången i sitt liv och hon var superduktig! Ramlade bara typ 3-4 gånger och direkt upp igen. Fantastiskt att se henne skina som en sol där i backen!

När vi kom hem igår eftermiddag åkte vi till nya lägenheten och ställde in de första sakerna (brädor, pulkor, pjäxor osv) i förrådet. Fredrik passade även på att sätta tänderna (och hammaren) i köket och bröstpanelen där inne.

Efter det åkte vi till närakuten med trollungen. Hon har, den senaste veckan, haft en hemskt utslag på snippan som bara blivit värre för varje dag. Vi har smörjt, luftat, baddat, tvättat, ja - vi har testat allt. Fick svaret att det var svamp. Så nu har vi fått en receptbelagd salva som ska smörjas in varje dag, minst två gånger om dagen.
Hoppas hon slipper det snart. Tur att hon inte verkar lida av det iallafall. Varken utslaget eller salvan.

Idag är det måndag och nu är i tillbaka i vardagen. Fredrik jobbar, Neija är på dagis och jag laddar inför jobb imorgon.

Ska åka till Björklinge om nån timme eller så och hälsa på Sophie och Melwin. ÄNTLIGEN!!

(Satt ju på förlossningen och väntade på honom till en och en halv timme innan han föddes - och idag blir första gången jag träffar honom. Han blir en månad gammal nästa vecka!) SKANDAL!
Men bättre sent än aldrig! :)

Kommentera inlägget här :