Hurra för Loreen!!!

Påväg hem i försommarnatten efter en kväll med två av mina fina flickor. Vi har kollat Eurovision, druckit lite vin och ätit grönsaker och dip. Och självklart snackat lite skit.

Förra helgen var jag på möhippa och tjejmiddag och drack mer än jag gjort på länge men kände mig bättre än jag borde ha gjort. Med de mängderna och det tempot jag höll borde jag ha spytt redan vid lunchtid på möhippan och före middagen på tjejmiddagen. Men icke sa nicke.

Kände mig faktiskt nästan "nykter" och mådde ganska bra dagen efter om man bortser från illamåendet efter möhippan (men det skyller jag mer på båtresan).

Ikväll dock, efter endast 2,5 glas vin, känner jag mig mer full än vad jag gjorde någon av kvällarna förra helgen. Märkligt det där, hur kroppen reagerar olika, olika tillfällen.

Mycket som varit annorlunda med min kropp på senaste tiden dock.
Trött som fan, illamående tillochfrån, ovanligt hungrig (på de mest konstiga tider), extremt svullen mage och med en blåsa som inte verkar hålla för ens två droppar vatten.

Mm, jag tänker samma som ni tänker - fast jag vågar inte tänka det högt.

Time will tell.

Nedräkning

Har försökt knåpa ihop ett inlägg flera gånger senaste tiden, men egentligen inte haft något vettigt att skriva om. (Det har jag väl egentligen inte nu heller men..)

Tisdag kväll, Fredrik kom precis hem från fotbollsträningen, jag slötittar på tv och Neija sover.
Tre kvällar i rad nu har hon somnat utan välling och utan att ens fråga efter det. Lilltjejen börjar bli stor. :)
Hon springer dessutom mer och mer på toaletten/pottan, och faktiskt kissar.
I början var det mest kul att sitta där och låtsas kissa, men nu ser vi resultat.
Börjar dock bli dyrt att "byta" blöja hela tiden.. vore så mycket skönare om hon bara kunde få gå utan hela dagarna.. soon, very soon.

Tror nästan att vi kommer ha en blöjfri liten dam lagom till efter sommaren. :)

Imorgon jobbar jag sista dagen för den här veckan, och sedan har jag bara tre arbetspass kvar (i nästa vecka) innan jag slutar. Vad jag ska göra sen vet jag inte riktig än.

Har haft några jobb på gång, men har kommit lite sent inför sommaren, så min arbetskraft har tyvärr inte behövts. Så det blir väl till att plocka ut a-kassa tillsvidare. Får hoppas att jag hittar något snart.
Har eventuellt ett jobb som vikare på gång - dock bara på timmar, så jag lär väl ändå få ta a-kassa så att jag får "en full månadslön".

Nåja.. kanske det blir en hel sommar utan jobb, men med mycket tid till familjen och mycket tid till att fundera på vad jag ska göra med resten av mitt liv. Kanske får jag positiva resultat på mina högskoleansökningar och börjar plugga till hösten. Kanske "ramlar" jag över drömjobbet.
Det återstår att se.

Nu tänker jag ge gärnet mina sista arbetspass - och avsluta med flaggan i topp.

Ser iallafall fram emot sommaren, framför allt nu när det börjar bli riktigt varmt ute.
Sommarskorna är invigda många gånger om och jag funderar nästan på att lämna jackan hemma när jag åker till jobbet imorgon. Är det sommar, så är det!

En positiv sak med att jag blir arbetslös är ju iallafall att jag förhoppningsvis kommer ha mycket extra tid till bloggen, så snart kanske det inte ekar lika mycket här inne. Hur bra låter inte det?

Tills vi hörs igen.
Take care!


Gammal bild på mig och min karl. Saknar mitt långa hår!

Måndag

Ny vecka, nya tag, nya möjligheter.

Och på jakt efter ett nytt jobb.

Slutar på restaurangen i månadsskiftet och sedan är jag alltså arbetslös. Igen.
Så nu letar jag med ljus och lykta efter ett jobb som skulle passa mig. I första hand över sommaren, eftersom jag sökt in till högskolan till hösten, och kommer jag in så vill jag nog plugga. OM jag inte hittat drömjobbet vill säga.

Har ni tips på jobb, så hojta! Jag tar (nästan) vad som helst. :D

Idag ska jag (alldeles strax) ta tag i hemmet. Hänga in kläder i klädkammaren, dammsuga, plocka, diska, tvätta, osv osv osv. Kanske ska passa på att göra den där utrensningen som jag skulle gjort innan flytten?

Hoppas ni har en bra dag.