Nedräkning

Har försökt knåpa ihop ett inlägg flera gånger senaste tiden, men egentligen inte haft något vettigt att skriva om. (Det har jag väl egentligen inte nu heller men..)

Tisdag kväll, Fredrik kom precis hem från fotbollsträningen, jag slötittar på tv och Neija sover.
Tre kvällar i rad nu har hon somnat utan välling och utan att ens fråga efter det. Lilltjejen börjar bli stor. :)
Hon springer dessutom mer och mer på toaletten/pottan, och faktiskt kissar.
I början var det mest kul att sitta där och låtsas kissa, men nu ser vi resultat.
Börjar dock bli dyrt att "byta" blöja hela tiden.. vore så mycket skönare om hon bara kunde få gå utan hela dagarna.. soon, very soon.

Tror nästan att vi kommer ha en blöjfri liten dam lagom till efter sommaren. :)

Imorgon jobbar jag sista dagen för den här veckan, och sedan har jag bara tre arbetspass kvar (i nästa vecka) innan jag slutar. Vad jag ska göra sen vet jag inte riktig än.

Har haft några jobb på gång, men har kommit lite sent inför sommaren, så min arbetskraft har tyvärr inte behövts. Så det blir väl till att plocka ut a-kassa tillsvidare. Får hoppas att jag hittar något snart.
Har eventuellt ett jobb som vikare på gång - dock bara på timmar, så jag lär väl ändå få ta a-kassa så att jag får "en full månadslön".

Nåja.. kanske det blir en hel sommar utan jobb, men med mycket tid till familjen och mycket tid till att fundera på vad jag ska göra med resten av mitt liv. Kanske får jag positiva resultat på mina högskoleansökningar och börjar plugga till hösten. Kanske "ramlar" jag över drömjobbet.
Det återstår att se.

Nu tänker jag ge gärnet mina sista arbetspass - och avsluta med flaggan i topp.

Ser iallafall fram emot sommaren, framför allt nu när det börjar bli riktigt varmt ute.
Sommarskorna är invigda många gånger om och jag funderar nästan på att lämna jackan hemma när jag åker till jobbet imorgon. Är det sommar, så är det!

En positiv sak med att jag blir arbetslös är ju iallafall att jag förhoppningsvis kommer ha mycket extra tid till bloggen, så snart kanske det inte ekar lika mycket här inne. Hur bra låter inte det?

Tills vi hörs igen.
Take care!


Gammal bild på mig och min karl. Saknar mitt långa hår!

Kommentera inlägget här :