Fredag

I tisdags tyckte jag att veckan gick så fruktansvärt långsamt.. att den aldrig skulle ta slut.
Men så, plötsligt, blev det fredag och jag har inte alls hunnit med så mycket som jag hade velat.
Men så kan det vara..
 
Idag ska jag först till skolan för en mattelektion, får se hur mycket jag fattar av den idag. Igår var jag inte helt med - mest kanske för att jag var för trött och, för att vara ärlig, ointresserad. Men det vi höll på med är egentligen inte särkilt svårt, så jag ska nog fatta det när jag läser det på egen hand.
 
Efter skolan ska jag kila förbi biografen och hämta ut biljetter till kvällens datenight med bästisen. Vi får äntligen lite qualitytime tillsammans - var alldeles för länge sedan sist. Kommer bli en toppenkväll. Vad annat kan det bli med Breaking Dawn del 2 (för andra gången - för oss båda) och bästa sällskapet? Efter bion tror jag att vi ska leta upp nåt ställe att sätta oss på en stund och kanske ta en drink eller två... prata ännu mer skit.
 
Imorgon ska jag starta dagen tidigt, plocka undan lite här hemma och sedan åka och handla. Sen åker Fredrik och Neija på barnkalas och jag ska invänta tjejerna för tjejmiddag. En tjejmiddag som blev lite (väldigt mycket) mindre än vanligt. Vi blir tre stycken (förhoppningsvis kanske fyra) istället för nio. Men det kommer bli en härlig kväll ändå.
Några glas vin, lite tacos och ännu mer skitsnack
 
På söndag ska Fredrik jobba, så då är det jag och Neija som ska mysa tillsammans hela dagen. Awsome!
 
Nästa vecka är det fullt fokus på pluggandet igen. Just nu känns tentan VÄLDIGT avlägsen, men jag vet att det bara säger svish så är vi där.
 
 
Jag har världens finaste dotter!
 

Kommentera inlägget här :