Sjukling?

Svenska tentan skriven, kändes ok när jag skrev, kunde mer än jag trodde, men man blir alltid så osäker på om det man skrivit räcker för att skrapa ihop till poängen som krävs. Men nu är det bara att lägga den bakom sig så länge och hoppas på det bästa. Blir det omtenta så blir det nog inte förrän efter jul/nyår så tillsvidare får jag fokusera på nästa kurs.

Nästa kurs, som börjar imorgon, är matte. Mitt värsta ämne. Ska bli intressant om det går bättre nu, när det handlar om grundskolematte (illa vore det väl annars?).

Fick studiehandledningen idag, och insåg att jag lagt ut 700 spänn på två böcker som vi tydligen inte ens ska ha. Eller, den ena står med i listan - men de har hänvisat till ett visst kapitel som inte finns i boken. Mycket intressant. Känns smått irriterande att ha lagt ut så mycket pengar (när man ska vara duktig och fixa litteraturen i förväg) och sen inte kunna få tillbaka dom. Hoppas att de som läser 4-6 ska ha någon av de böckerna så man kan sälja vidare till någon av dom.

Man är ju inte direkt rik som student, mamma och bostadsägare så varenda krona man gör av med svider i plånboken. Tack och lov att jag inte är ensamstående säger jag. (Inte bara pga ekonomin såklart).

Men nu ska jag njuta av en lugn kväll utan plugg. Snart börjar veckans avsnitt av Greys Anatomy och tills dess ska jag mysa med lilltrollet, som verkar vara lite krasslig.

Hon hostar och säger att hon har ont i halsen, och på hostan så låter det verkligen som att hon har det. Tidigare under kvällen kändes hon varm, så då klädde vi av henne och sedan dess har hon sprungit runt naken här hemma. Nu känns hon svalare. Vi får inte ta tempen på henne - hon totalvägrar. Fredrik lyckades nyss ta tempen i armhålan och då visade den ingen feber men då har hon ju som sagt sprungit utan kläder hela kvällen.

Hon blir hemma imorgon iallafall, för säkerhetsskull så får vi se hur natten blir. Fredrik skulle vara hemma och vabba men hans syster erbjöd sig att vara barnvakt så att vi båda kunde gå till våra respektive sysslor. (Jobb för honom, skola för mig).

Tur att vi har familjen nära, som alltid ställer upp. Vi är bortskämda med det. Tack!

Kommentera inlägget här :