Väggdekor

Nu har vi snart bott i nya lägenheten i ett år.
Först ska vi fira vår första jul här (som visserligen inte firas här hemma, utan i Täby hos min syster, men ändå), och vårt första nyår. Återstår att se var exakt det firas.
 
Men vi har börjat komma tillrätta, saker har hittat sin plats och vi har ändrat möbleringen några gånger redan. Framför allt i Neijas rum har det hänt mycket sedan vi först flyttade hit, och mer kommer ske framöver.
 
Något som vi inte fått till ännu är alla våra tavlor. Det tar sådan tid att hitta rätt plats för dom, och när man nyss renoverat och spacklat igen alla dessa tusentals hål i väggarna så är man inte direkt sugen på att göra ett spontant hål och sätta upp något som man sedan ändå flyttar någon vecka senare. Nej tack. Då väntar jag hellre ett år eller så innan jag sätter upp något på väggen.
 
Något jag däremot har varit sugen på att fixa, sedan vi flyttade hit, är några väggtexter/väggord. Fördelen med dessa är ju att de inte lämnar några spår efter sig på väggen, om man skulle få för sig att ta ner ordet igen. Vi hade ju några satt uppe i gamla lägenheten. Bla vårt stora VÄLKOMMEN i hallen och NEIJA på hennes dörr. Något liknande skulle jag vara sugen på igen - plus ett stort in till vårt sovrum.
 
Satt och kikade lite inne på vinylahem.se och de har ju både bra priser och fina ord att välja mellan. Dessutom kan man skiva sitt eget väggord, och designa det som man vill - utan att priset stiger alltför mycket.
 
 
 
 
Några av dessa, från vinylahems hemsida,  är riktigt fina, plus det sista citatet från Google, som jag tycker passar så himla bra.
För det är ju precis så det är.
 
 
~~~~ ♥♥♥ ~~~~
 
Just nu får ni, mina fina läsare, 10% rabatt på hela sortimentet hos vinylahem.se när ni uppger koden 10PRO2EO.
 
Rabattkoden gäller tillochmed 31/12, så passa på!

Kommentarer :

#1: Ida

Vilka fina! ♥ Den där sista texten var bra söt..... : )

skriven

Kommentera inlägget här :