Det går bra nu

Tiden springer iväg. Halvvägs igenom kurs nummer 2 och en ny tenta om ungefär två veckor.
 
Livet består mest i plugg, plugg och umgänge med familjen. Har inte gjort mycket annat de senaste veckorna. Men satan vad kul jag har på min utbildning. Det känns fortfarande som att jag har valt rätt.
 
Fick nyligen tillbaka en del (av tre) på hemtentan från förra kursen och fick VÄL GODKÄND på den. Så jävla skönt! Tentan klarade jag också - inte lika lätt, men tillräckligt. Så skönt att slippa rester. Nu håller jag bara tummarna för att de två andra delarna på hemtentan också blir godkända så kan jag släppa kursen med gott samvete.
 
Nu läser vi Svenska 1, och i veckan ska vi börja med grammatik (som jag är typ värdelös på). Ska bli intressant att friska upp minnet lite.
 
Neija fortsätter vara sitt bästa jag. Trotsen som var som värst precis efter dagisbytet är som bortblåst och nu är hon bara underbar och mysig. Men jag är beredd på att det vänder vilken dag som helst och tills dess njuter jag av varenda minut som jag får spendera med henne.
 
I övrigt i livet har det hänt massor. Ingenting som jag vill ta upp här, just nu iallafall, men saker och ting har förändrats. På gott och ont. Jag har mycket mer tid och energi att lägga på viktigare saker nu, och det känns bra.
 
Just nu, i den här sekunden, så leker livet. Verkligen!
 
Ska bli bättre på att uppdatera också (börjar låta som tomma löften, jag vet) men jag ska verkligen försöka.
 
Men skolan, familjen och livet går före  helt klart och då blir ibland bloggen lidande.

Kommentera inlägget här :