Mysdagar

 
Två nätter i rad nu har Neija varit uppe och sprungit, vilket resulterar i att hon är dyngtrött på morgonen, och därför inte har energi nog att gå till dagis. Så igår och idag har jag varit hemma från skolan med henne. Som tur är har vi inte haft något "vikigt" som jag missat (arbetslagsträff igår och informationsföreläsning idag). Klart att båda är viktiga, men det kanske inte är avgörande.
 
Igår var hon världens underbaraste tjej hela dagen. Så himla mysigt vi hade. Vi var inte osams en enda gång!
Hoppas på samma härliga dag idag.
 
Nu har hon precis somnat igen efter att ha varit uppe en stund och ätit frukost. När hon vaknar blir det lunch och så får vi se vad klockan är (om Fredrik har kommit hem än), så ska vi packa ihop oss och åka till Neijas mormor & morfar där hon ska få vara under helgen.
 
För imorgon ska jag gå på lärargasque, och piffa "hela dagen" innan det, och förhäng med mitt fadderlag. Fredrik spelar match hela dagen imorgon och sedan ska de ha fest med laget - dels för att fira seriesegern (japp, hans fotbollslag vann sin serie och kliver därmed upp i trean till nästa säsong!) och dels för att fira att säsongen är över.
 
Sen på söndag är det Mickelsmäss. Jag ska ta mig dit, på ett eller annat sätt (typ buss) och sedan får Fredrik komma och hämta mig och Neija hos mamma på kvällen. Det ska ätas middag tillsammans med hela familjen, som vår årliga tradition.
 

Instagram & Twitter

Jag har blivit en riktig sucker för sociala nätverk, så följ mig på Instagram och Twitter också. När det är tyst här så kan jag nästan garantera att det definitivt händer mer grejer där.

@enmamma (twitter)
@enmammasbilder (instagram)

Så jävla trött på det här

Så himla mycket irritation i min kropp just nu. Men nu räcker det. Nu släpper jag allt. Jag har gjort vad jag har kunnat för att försöka göra saker och ting bättre, mindre irriterande, men när den enda responsen är likgiltighet.
Ja se, då är det fan inte värt det längre.
 


Har varit och lämnat Neija på dagis och blivit halvt dränkt på kuppen. Fy fan vilket värdelöst väder vi har!
Nu försöker jag plöja mig igenom litteraturen till dagens seminarium (som inte börjar förän kl. 14) och även anteckningarna från måndagens föreläsning som tjejerna i mitt arbetslag mailat över.
 
Innan föreläsningen ska jag ta mig en varm dusch (känns ju måttligt nödvändigt när jag ändå bara blir kall och blöt sen igen) men det ska bli riktigt skönt! Kanske hjälper till att skölja bort irritationen också?
 
"I dont't chase after anyone anymore.. If you want to walk out of my life, I'll hold the fuckin' door open for you."
Taggar: föreläsning, irritation, likgiltig, plugg, student;