Bajsmaja

Som rubriken antyder så är detta ett inlägg som icke ska läsas av kräsmagade.

Har precis bytt blöja på Neija samt tvättat hennes händer och skrubbat golvet i hennes rum. Hon har nämligen fått för sig att det är väldigt roligt att leka med bajs. Så himla vidrigt.
Det här har hon pysslat med nu i ungefär en veckas tid. Nästan varje kväll får hon för sig att hon ska kleta runt med det, på golvet, på möblerna, på dörren, osv. När hon lekt klart säger hon åt oss att hon bajsat.

Detta sker alltså efter vi lagt henne för att sova. Efter nattning, välling, bokläsning och omstoppning. Vi hör att hon rör sig i sitt rum, men i vanliga fall brukar hon knalla runt därinne en stund (leka med sina saker) och sedan somna rätt fort.

Men nu har hon då börjat med detta. Och det hjälper inte att liksom "vänta ut" bajset. De gånger vi gjort det har det antingen inte kommit något bajs alls eller så har hon inte bajsat förrän jättesent.

Har ni några bra tips på hur vi kan få henne att sluta med detta äckliga nöje?
Vi har försökt med allt.
Taggar: bajs , barn, leka med bajs;

Kommentarer :

#1: Josefin

Hej!
Om hon fortfarande kan ha pyamasar som är hela och med drag kedja eller knappar sät på henne den bak och fram så kan hon inte ta av sig den själv och då kommer hon inte åt bajset :o)

skriven

Kommentera inlägget här :