Mysdagar

 
Två nätter i rad nu har Neija varit uppe och sprungit, vilket resulterar i att hon är dyngtrött på morgonen, och därför inte har energi nog att gå till dagis. Så igår och idag har jag varit hemma från skolan med henne. Som tur är har vi inte haft något "vikigt" som jag missat (arbetslagsträff igår och informationsföreläsning idag). Klart att båda är viktiga, men det kanske inte är avgörande.
 
Igår var hon världens underbaraste tjej hela dagen. Så himla mysigt vi hade. Vi var inte osams en enda gång!
Hoppas på samma härliga dag idag.
 
Nu har hon precis somnat igen efter att ha varit uppe en stund och ätit frukost. När hon vaknar blir det lunch och så får vi se vad klockan är (om Fredrik har kommit hem än), så ska vi packa ihop oss och åka till Neijas mormor & morfar där hon ska få vara under helgen.
 
För imorgon ska jag gå på lärargasque, och piffa "hela dagen" innan det, och förhäng med mitt fadderlag. Fredrik spelar match hela dagen imorgon och sedan ska de ha fest med laget - dels för att fira seriesegern (japp, hans fotbollslag vann sin serie och kliver därmed upp i trean till nästa säsong!) och dels för att fira att säsongen är över.
 
Sen på söndag är det Mickelsmäss. Jag ska ta mig dit, på ett eller annat sätt (typ buss) och sedan får Fredrik komma och hämta mig och Neija hos mamma på kvällen. Det ska ätas middag tillsammans med hela familjen, som vår årliga tradition.
 

Kommentera inlägget här :