Valborg 2013

Vilken mysig valborg det blev!

Neija och jag vaknade hyfsat tidigt och gick raka vägen in i badrummet och tappade upp ett bad (för att skölja bort kisset från natten), jag slängde in en maskin tvätt och dammsög lite medan hon badade och sen åt hon frukost medan jag hängde tvätten som blev klar under natten.

Iväg till dagis för att lämna trollet och sen hem för att dammsuga det sista samt torka av golvet en vända, mest bara för att få det att lukta gott i lägenheten.

Sophie kom strax före 10 och vi satte oss i köket en stund och snackade strunt. Hon hade med sig en ICA kasse med "gamla" BHar som jag ska prova - se om jag kan ha nån av dom. Har ju ökat lite i storlek nu under graviditeten. Hon lämnade dessutom "tillbaka" sin tärnklänning som jag ska tvätta och sen sälja. Hon provade den en sista gång och de nya tuttarna fick inte riktigt plats längre. Hehe!

Sen fixade vi lunch, kyckling och pastasallad (blev riktigt gott) och lagom som vi var klara så kom Sara. Så vi åt lunch, drack bubbel och sen blev det efterrätt med jordgubbar, grädde och choklad. Mys!

Sen kom Stoffe förbi på en kaffe och lite skitsnack med Fredrik, strax innan tjejerna skulle åka hem.

När de åkt hem plockade vi undan och sen for vi för att hämta hem Neija. Hem igen och Fredrik började pyssla i köket medan jag och Neija somnade i soffan. Så skönt att sova (blev ju inte direkt många timmars sömn inatt).

Vaknade så sent som 18 och då blev det middag (resterna från lunchen) och sen funderade vi på om vi skulle åka iväg och titta på brasan, men strax innan det var dags att åka så valde Neija att vi skulle se film istället. Får bli nästa år istället!

Så dagen har bestått av massa mys, qualitytime och fix i köket - som nu är klart!!!

Bilregn:

Kommentera inlägget här :