"Ellen" och magen

Öka takten sista kvarten

Så less på att vara tjock nu.
Idag är jag i v. 35 (34+3) och det närmar sig med stormsteg men det går ändå väldigt långsamt nu på slutet. Tidigare liksom sprang veckorna förbi - men nu känns det som att ju jobbigare det blir, desto långsammare går det.

Jag börjar få riktigt ont av "sparkarna" (alla rörelser) nu. Det börjar bli riktigt trångt och det märks mer och mer att det bara är halva ytan därinne som används. Jag får "hot flashes" titt som tätt som kan hålla i sig upp till en timme vissa gånger. Så jag liksom sitter och "flämtar" och svettas som en gris.
Jag får inte längre sova i sängen (då jag bara vaknar så fort jag försöker röra mig i sömnen) så sedan snart en vecka tillbaka så sover jag på soffan varje natt. Detta resulterar i en trasig nacke och stelhet i hela kroppen - men jag får åtminstone sova hela nätterna!

Nej. Jag längtar verkligen till när bebis väljer att titta ut. Än känns det dock för tidigt så jag ska väl inte gnälla så mycket egentligen (eftersom jag ändå inte skulle "släppa ut den") (som att jag skulle ha nåt val). Kommer heller inte använda mig av några "knep" för att starta förlossningen i förväg heller - utan hon får all tid hon behöver på sig. Men jag önskar att dagarna kunde gå lite fortare.

Jag är så redo att bli tvåbarnsmamma. Så redo att få börja det här nya livet. Och SÅ REDO att inte vara tjock och otymplig längre!!!