S O M M A R L O V

Godmorgon lördag!

Igår gick Neija sin sista dag på dagis och fr.o.m. idag har hon sommarlov. Exakt när hon börjar dagis igen vet vi inte i dagsläget, eller om hon börjar som 20 timmars barn eller ~40 timmars.
Men hon kommer iallafall vara ledig hela juli och halva augusti. Skönt med ledighet.

Fredrik jobbar två veckor till innan han går på semester och nästa söndag åker Neija till sin mormor&morfar för att vara med dem under en veckas tid. Men den kommande veckan får jag mysa till MAX med min lilla tjej. Ska bli så härligt!

Gårdagen spenderades tillsammans med Sophie och Sara på gränby. Vi gick i lite affärer (Neija fick nya badkläder, jag fick amningslinnen och så hittade jag en doppresent till lilla Neo), åt lunch och sen fick jag min födelsedagspresent av Sophie och Stoffe. En gravidmassage!

Såååå skönt! Bara det att få ligga på mage?! Jag sover i vanliga fall ALLTID på mage, och den här gången slutade det bli bekvämt att sova på mage redan i v. 7-8 ungefär (tuttarna som spökade). Jag njöt för fulla muggar i 50 minuter och ville aldrig att det skulle ta slut.

Tyvärr gjorde det såklart det, och då mötte jag Sara som hade väntat på mig och sen fick jag skjuts ner på stan. Hittade bokstäver in till Neijas rum (sjukt bra pris på Gallerix: 5 bokstäver för 149kr!) och sen plockade Fredrik upp mig.

Vi åkte och hämtade Neija på dagis, åkte hem och packade om och sedan for vi ut till Fjällnora för bad och middag med svärisarna. Mycket trevlig kväll!

Härligt att se Neija i vattnet - hon älskar verkligen att bada!

Idag ska vi åka till Västerås för dop. Min vän Evas son Neo ska döpas. Efter dopet åker vi till min bror för middag och umgänge med honom, frugan och dottern samt min syster och hennes man. Blir nog en bra dag det här också!

Ny sittvagn

Vi har pratat om att köpa en ny vagn till "Ellen" när det är dags att byta från liggvagn till sittvagn. Vi har ju kvar vår Emmaljunga Nitro City som vi är sjukt nöjda med och den kommer användas med liggdelen så länge det är möjligt.

Tyvärr så har vi haft trassel med sufletten på sittdelen, lämnat in den på lagning två gånger utan något vettigt resultat så jag har ledsnat och vill därför inte använda den sen.

Såg att Emmaljunga kommer med lite nya modeller och färger till nästa år, och eftersom vi inte kommer behöva byta förrän till efter jul eller så, så är det antagligen en 2014 års modell som kommer inhandlas. Sitter redan nu och suktar efter de få bilder som finns på färgerna och hittade några modeller och färger som jag gillat. Ska bli spännande att se de nya modellerna i butik och i katalogen sen.

Annorlunda semesterplaner

Neija går sista dagarna på dagis idag och imorgon, innan hon får sommarlov. Nästa vecka är det hon och jag som får mysa hela veckan lång. Fredrik jobbar fortfarande och även veckan efter det.

Alla andra somrar sedan jag och Sophie blev kompisar har vi åkt på semester ihop. Första året till Öland, andra till Leksand och förra året tog vi en sväng till Öland igen. I år åker vi inte med.

Dels pga att Fredrik jobbar längre än han brukar och dels (mest) pga att vi kan få barn i stort sett närsomhelst. Neija kom ju tidigt och sannolikheten är att även "Ellen" kommer tidigt. Förhoppningsvis inte så tidigt som nu (när Sophie och familjen är på semester) men det känns ändå säkrast att hålla sig i närheten av stan under sommaren.

Kommer sakna vännerna dock, men hoppas att de får två kanonveckor!

Vi får hitta på en massa roligt här hemma i stan när de kommit hem och sen får vi planera en dundersemester till nästa sommar! :)

Can't wait!