StressStress

Idag har jag haft en dålig dag. En dag då ingenting jag har tänkt göra har blivit gjort och det enda jag mäktat med är att ligga i soffan och fundera, planera och tänka.

Börjar känna mig stressad över skolan. Inte för att jag har särskilt mycket att göra utan snarare för att jag vill ha den här terminen överstökad så att jag kan fokusera på förberedelserna inför kickboxarns ankomst.

Vi har ju allt (säng, vagn, bilbarnstol, kläder osv) men ingenting är ju "färdigt". Sängen måste monteras, den ska placeras någonstans där den får plats, vagnen ska lämnas in på service och bilbarnstolen och kläderna ska hämtas hem från mamma.

Jag ska skriva mitt förlossningsbrev (den här gången ska jag skriva det i tid, så jag hinner skriva det - eftersom jag faktiskt har starka åsikter om saker och ting den här gången), jag ska packa BB-väskan (också i tid, så jag slipper packa den i ren panik en timme innan vi åker in) och sen är det allmänt mycket som jag vill ha "klart" innan Ellen bestämmer sig för att titta ut.

Nu vet jag att jag egentligen har 10 veckor kvar innan bebis kommer - men sannolikheten för att jag föder tidigare är ju stor (dels beroende på att Neija hade bråttom, men framför allt pga min missbildade livmoder). Så även fast jag gärna VILL räkna på 10 veckor, så törs jag ändå inte göra det.

Och då känns det plötsligt ännu mer stressande!

Kommentera inlägget här :