Alla ❤️ dag

Startade dagen i lugn och ro i sängen och mös med mina tjejer, tills jag insåg att jag började skolan en timme tidigare än jag trott och fick därför stressa upp. Fixa frukost till flickorna och fixa iordning mig själv för skolan. Visste inte när mamma skulle dyka upp så stressnivån var rätt hög. Men mamma kom strax efter åtta och efter att jag sagt hejdå till tjejerna så tog jag svarta faran och drog iväg. Hann i tid gott och väl. 

Seminariet gick bra och gav mycket - är imponerad av hur välstrukturerad denna kurs är! 

Efter seminariet åkte jag hem igen, fick lunchen serverad - tack mamma - och hjälpte till att packa ihop det sista till Neija. Hon åkte med mamma ut på landet och ska vara där i helgen, något som hon var väldigt glad över. Det första hon sa efter att jag klivit innanför dörren var: "Mamma, du måste ha hand om Ellen. För jag ska åka till mormor snart så då måste du ta hand om henne när jag är borta". Sötunge!

Vi sa hejdå och inväntade sedan pappan i huset. Han kom hem med rosor och mat till trerätters middag (där efterätten bestod av chips och dip!). 


Efter att Ellen ammat lite så somnade både hon och jag i soffan och pappan likaså. När hon vaknade igen vid femtiden så fick hon middag medan Fredrik fixade vår middag. 

Nu har vi ätit och Ellen har precis somnat efter att ha fått sin kvällsgröt och vi har setat kvar i köket vid bordet med ljusen tända och pratat sedan middagen ätits upp. Mycket trevligt och något vi inte gör alltför ofta.


Vi dricker lite bubbel och njuter av varandras sällskap. Svårare än så behöver det inte vara och egentligen är det lite synd att vi inte gör det oftare också och inte bara en sån här dag när man "ska". 

Resten av helgen kommer bestå av 30årsfest/inflyttningsfest imorgon kväll och plugg för min del utöver det. Tentan närmar sig med stormsteg! 

Kommentera inlägget här :