Fest, bröllopsdagsfirande och choklad&ölprovning

På alla hjärtans dag firade vi ju lite smått här hemma med trerätters och bubbel. Neija åkte till mormor och var där hela helgen sen. 

På lördagen var vi iväg på 30årsfest/inflyttningsfest hos Therese och Rickard. Ellen fick vara hos min bror och hans fru och det hade gått utmärkt. När folket drog ner på stan åkte vi hem och sov gott. 

På söndagen så tog vi det bara lugnt och inväntade Neija. Sen var det en fullspäckad vecka i skolan och förra helgen var tjejerna iväg igen. 

Så på fredagen ordnade vi fredagsmys för Neija, med nya Disneyfilmen (Frost) via datorn och popcorn. (Sedan dess är Frost det bästa hon vet!) 

Vi fick choklad&ölprovning (inklusive barnvakt lördag-söndag) i julklapp av Fredriks syster och den skulle vara i söndags, så vi slog på stort och bokade hotell natten till söndag. Bokade på hotell gillet (där vi spenderade bröllopsnatten för tre år sedan).

Vi åkte ut till Fredriks föräldrar, lämnade av kidsen (första natten Ellen sov borta) och sen åkte vi hem, packade lite grejer och tog sen bussen till stan. Checkade in och började vistelsen med ett bad tillsammans. Öppnade en flaska bubbel och låg kvar i två och en halv timme innan vi gick upp, piffade lite och gick iväg och käkade pizza. Efter maten gick vi tillbaka till hotellet och såg melodifestivalen. 

När den var slut degade vi en stund i sängen innan vi gav oss ut på stan, hade vipbiljetter till flustret (ingick i hotellpaketet vi köpt) men bestämde oss för en "pubrunda" istället. Började på terassen, hamnade sen på pitchers och avslutade kvällen på plock. Efter nattamat på McDonalds så gick vi tillbaka till hotellet igen och sov. Vaknade tidigt, åt hotellfrukost och degade sen på hotellrummet resten av dagen innan det var dags att checka ut vid 13. Gick en snabb runda på stan innan vi gick upp till Interpool och tog ett bord, och varsin öl, för att se OS-finalen i hockey. 


Vi förlorade ju (eller vann silver!) men det gjorde inte så mycket. Vi gick vidare till nästa hotell (hotell Uppsala) som hade provningen. Mycket intressant och spännande smaker. När den var över längtade vi hem, och efter tjejerna. 

De kom hem strax efter åtta och sen var allt som vanligt igen. 


Helgen var supermysig och en liten nytändning i förhållandet - sånt behövs ibland. 

Den här veckan har som sagt bestått av plugg, plugg och åter plugg.

I onsdags firade vi treårig bröllopsdag och då kom Fredrik hem med de här fina blommorna. 

Kommentera inlägget här :