Fullt ös - medvetslös

Första lugna stunden sedan i lördags. 
Neija är lämnad på dagis och Ellen sover sin långa förmiddagslur (brukar kunna sova fram till 12-13). 

Kvällen i lördags blev toppen, som vanligt. Supergod mat, trevliga samtal och massor med bebismys. Lilla Anton var med och förgyllde kvällen. Vilken liten raring han är! 


Vi blev (tyvärr) bara fem stycken på middagen. Det var ju trevligt ändå såklart, men vi saknade de andra. Kvällen avslutades rätt tidigt (för tidigt enligt mig som sett fram emot en ledig kväll från ungarna) och vid 22-23 så hade alla åkt hem. 

Jag raggade upp några tjejer från skolan och hamnade på BJ en liten stund. Trevligt att träffa tjejerna men BJ är verkligen inte my cup of tea, så ganska tidigt åkte jag hem ändå.

I söndags var jag lite trött (får alltid huvudvärk av vin - oavsett om jag dricker ett glas eller tolv) men fick inte sova särskilt länge ändå. Var bara att kliva upp och röja lite hemma. Vid tio fick vi besök av Anna&Daniel&Klara som ville ha kaffe. 

I måndags hade jag skola mellan 13-16, så mamma kom förbi och vad barnvakt till Ellen. Seminariet var bra men jag kände mig väldigt oförberedd - måste bli bättre på att utnyttja tiden till plugget.

Igår var det samma sak, skola 13-15, mamma barnvakt. Hann med en liten snabbdejt med Sophie på stan innan jag började. Hon kollade på underkläder till bröllopsnatten och jag var med som smakråd. Föreläsningen som följde var faktiskt riktigt intressant och jag ser nästan fram emot att sätta mig ner nu och läsa på om det han tog upp.

Imorgon har vi två föreläsningar och på fredag ett seminarium - mamma ska vara barnvakt då med. (Mycket nu! Skulle aldrig klara mig i skolan om jag inte hade min mamma - världens bästa!).

Till helgen så var det tänkt att vi skulle gå på fest på lördag, men vi har inte lyckats få tag på någon barnvakt än så jag skulle tro att vi får skippa det. Trist, men vad ska man göra? Känns som att det varit rätt mycket ändå på senaste tiden så vi skulle kanske passa på att njuta av barnen och varandra? 

Det är tydligen alla hjärtans dag på fredag också.. Hmm. Blir nog inget firande i år heller. Men å andra sidan så försöker vi väl visa kärlek hela året istället för bara en specifik dag. 

Men nu ska jag passa på att utnyttja tiden som Ellen sover och få lite skolarbete gjort. Seminariefrågor ska svaras på och x antal kapitel i böckerna ska läsas.

28 februari är det tenta - tiden springer iväg!

Kommentera inlägget här :