Jobbig natt

Fy fan så trött jag är. 

Ellen har haft ytterligare en jobbig natt inatt, inte ätit lika mycket men snurrat omkring och viftat kring sig med armar och ben. Försökt lägga henne nära och få henne lugn men då har hon mest bökat. Hon känns lite halvvarm så det kanske är lite feber som spökar. Hon hann precis somna, så jag vill inte riskera att väcka henne med att ta tempen nu, så det får vänta till nästa gång hon vaknar. 

Fredrik är ute och kör snö. Neija sover i sin säng. Jag kommer förhoppningsvis somna om rätt snart igen så jag kan ladda inför kvällen.

Fredrik ska iväg på galej med fotbollen så jag och tjejerna blir själva, dock med Wilzon (mammas hund) på besök. Hoppas på en lugn kväll med snälla barn så jag dels hinner plocka lite här hemma och dels så jag kan gå och sova tidigt. Tveksamt om jag kommer orka se melodifestivalen ens.

På söndag (imorgon) ska vi ha familjen (och några vänner) över på födelsedagsfika för Fredrik. Och tills dess hoppas jag på att jag fått lite sömn så jag inte gäspar dom alla i ansiktet. =P

Kommentera inlägget här :