Kalassöndag

Så var även denna helg över, lika fort som den började. 

Igår var jag hemma själv med tjejerna från tidig eftermiddag till sen kväll då Fredrik var ute med fotbollslaget och roade sig. Det var en mysig kväll som dock slutade i irritation och tårar. Neija krånglade vid läggningen och skrek och hade sig. Var dum mot Ellen och mig, så hon åkte i säng med buller och bång och grät sig nästan till sömns. Tråkigt. 
Ellen krånglade också och ville absolut inte somna, men eftersom hon är sjuk så är det svårare att bli irriterad på henne. 

Imorse var vi dock vänner igen allihop och vi startade dagen med att röja undan. Var sak på sin plats och sen fixade vi iordning för kalas. Fredrik fyllde ju år i onsdags så idag kom familjen och Stoffe & Sophie och grattade. Lunch, fika och sedan tacosmiddag med bästisarna. En trevlig dag!

Nu är Fredrik ute och kör snö igen och båda tjejerna sover gott. Jag sitter i soffan och myser, njuter av att ha ett städat hem. Önskar bara att vi kunde vara bättre på att hålla ordning, allihop, så att vi kunde ha det såhär jämt. Borde ju inte vara så jävla svårt! 

Har inte gjort mina squats & plankan än och överväger att skippa - men då vet jag att det blir för jävla jobbigt imorgon igen. Bara att köra på innan sängen. 

Imorgon är Fredrik ledig så då ska vi ta en tur till Ikea efter att vi lämnat Neija på dagis och innan jag ska till skolan. Sen får han och Ellen mysa under eftermiddagen. 

Resten av veckan innefattar tandläkarbesök för min del, födelsedagsfirande för Mats och skola på onsdag och sen på lördag ska jag på efterlängtad tjejmiddag. Välbehövligt efter 1,5 veckas vab med Neija och en prickig Ellen. Kommentera inlägget här :